My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΕΛ: Καμπάνια κατά μνημονίων

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς: Συλλογή υπογραφών για τα μνημόνιαΠραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο απ` τη Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συλλογή υπογραφών για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το πώς φτάσαμε στα μνημόνια.

Το Σάββατο, το “τραπεζάκι” των ΑΝ.ΕΛ. ήταν στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς, την Κυριακή το μεσημέρι στην λαϊκή του Π. Αγιονερίου, ενώ το μεσημέρι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Στο χώρο της λαϊκής του Κιλκίς βρέθηκε και η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΕ Κιλκίς των ΑΝ.ΕΛ., “η πρόσκληση για συλλογή υπογραφών απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας κι όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο “…ζητούμε να βάλετε εσείς, κάθε Ελληνίδα και Έλληνας, την υπογραφή σας στο αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πως φθάσαμε στα Μνημόνια, για να διαμορφώσουμε μαζί μία εθνική παλλαϊκή δύναμη ενότητας και ευθύνης, που θα υποχρεώσει τους ενόχους να απολογηθούν και τις αρμόδιες αρχές να τους ελέγξουν ποινικά…”.
Η ενημέρωση και η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες από ομάδες σε κεντρικά σημεία, από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και στελέχη του κινήματος.
Σχολιάστε