My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΝΕΛ: Πάμε με αντιμνημονιακούς

kammenos-anexartitoiΟι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης “μόνο πρόσωπα που έχουν αποκηρύξει δημόσια την μνημονιακή κυβέρνηση και πολιτική και έχουν προσχωρήσει στον Αντιμνημονιακό Δημοκρατικό Χώρο”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ανακοίνωση:

Πολιτικό όραμα και στόχοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η περιφρούρηση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ενότητας και της Εθνικής Κυριαρχίας και η ανατροπή της δικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης.

Με γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία των Ελλήνων πολιτών και πιστοί  στις αρχές και αξίες του κινήματος μας όπως αυτές αναφέρονται στην Ιδρυτική μας διακήρυξη, θα συνεργαστούμε και θα υποστηρίξουμε μόνο πρόσωπα που έχουν αποκηρύξει δημόσια την μνημονιακή κυβέρνηση και πολιτική και έχουν προσχωρήσει στον Αντιμνημονιακό Δημοκρατικό Χώρο.

Για να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης στην συγκυβέρνηση θα συνταχθούμε με πνεύμα εθνικής ενότητας με όλους τους άξιους, έντιμους, Αντιμνημονιακούς  πολίτες  που έχουν αποδείξει με την ευρύτερη στάση τους ότι σέβονται την τοπική κοινωνία και δρουν προς όφελός της.

Ανοίγουμε διάλογο με “ενεργοποιημένους” πολίτες και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργοποίηση όσων παραμένουν μέχρι τώρα “αδρανείς” μη βρίσκοντας διαύλους έκφρασης…

Τηλ. επικοινωνίας: 2341-2341-15″

 

Σχολιάστε