My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΕΛ: Λέμε “όχι” χωρίς φόβο

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση ενόψει του δημοψηφίσματος:
anel-kammenosΑπαίτησαν να πούμε ναι σε νέα μέτρα εξόντωσης του μισθωτού, του συνταξιούχου,του μεσαίου και μικρού επιχειρηματία, του αγρότη, του ανέργου. Σε νέα μέτρα  υπονόμευσης της πραγματικής Οικονομίας και εξαθλίωσης της Κοινωνίας.
Απαίτησαν να βάλουμε την υπογραφή μας στον αφανισμό του Τουρισμού, της Αγροτικής Παραγωγής, στην κατάργηση της Νησιωτικότητας, στη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
 Εμείς λέμε ΟΧΙ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στα νέα μνημόνια ύφεσης και ανεργίας, που θα οδηγήσουν τη χώρα σε οικονομική έρημο και το λαό στην απόλυτη φτωχοποίησή του.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην υπονόμευση της Δημοκρατίας, της ελεύθερης πολιτικής βούλησης του Έλληνα, της Εθνικής Κυριαρχίας, της Άμυνας και της Ασφάλειάς μας.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ σε όσους θέλουν να στείλουν τους τουρίστες σε άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς, να αποτελειώσουν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, να μας υποχρεώσουν να εγκαταλείψουμε την αγροτική γη.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ για να δώσουμε διαπραγματευτική δύναμη στην κυβέρνηση ούτως ώστε την επόμενη μέρα του Δημοψηφίσματος να πετύχει μία έντιμη, δίκαιη, βιώσιμη συμφωνία εντός Ευρωζώνης.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ για να πετύχουμε την επανεκκίνηση της Παραγωγής και της πραγματικής Οικονομίας, περνώντας από τη λιτότητα, την ύφεση και την ανεργία, στην Ανάπτυξη και την Απασχόληση.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ για να πετύχουμε μια οριστική λύση για το χρέος.
Την Κυριακή λες και εσύ ΟΧΙ 
Οι Έλληνες μένουμε ενωμένοι στα δύσκολα και δεν υποκύπτουμε. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, δίχως φόβο απέναντι στους εκβιασμούς, ψηφίζουμε για μία Ελλάδα ισότιμη, ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα σε μία Ευρώπη της Δημοκρατίας , της Αλληλεγγύης , της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μία έντιμη, δίκαιη και βιώσιμη συμφωνία, για λύσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με νόμισμα το Ευρώ σεβόμενοι τις αποφάσεις που θα πάρει ο Ελληνικός Λαός στις 5 Ιουλίου!”
Σχολιάστε