My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΕΛ: Είμαστε ανοιχτοί στα ΜΜΕ

vasilis-Matskos“Η καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη… και η “κακοπροαίρετη” επίσης, αρκεί να δίνεται η δυνατότητα του αντιλόγου. Δεν παζαρεύουμε το τι θα πούμε και σε ποιόν θα το πούμε.. είμαστε ανοικτοί σε όλους”, δηλώνει ο συντονιστής της ΣΕ Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Μάτσκος.
Η δήλωση:

“Με αφορμή  την χθεσινή επίσκεψη (κι όχι εξαιτίας) του Τέρενς Κουίκ  και κάποια σχόλια που έλαβα τηλεφωνικά και μέσω e-mail, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Η πρόσκληση για την συνέντευξη τύπου απευθύνθηκε σε όσους εμφανίζονταν ως παραλήπτες, είναι όσοι γνωρίζουμε ότι ασχολούνται με την ενημέρωση, εφημερίδες, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και να μας συγχωρούν αν υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους συμπεριλάβαμε.
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε μόνο ο “ΜΑΧΗΤΗΣ”, “ΗΜΗΡΕΣΙΑ” με τους κους Δ. Ορφανίδη και Βαγ. Αποστολίδη, τους οποίους κι ευχαριστήσαμε κι ευχαριστούμε για την παρουσία τους, ενώ ένας δημοσιογράφος μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί για πρακτικούς λόγους (ήταν εκτός Κιλκίς).
Η διαδικτυακή συνέντευξη στη ΓνώμηΚιλκίς είχε ζητηθεί από την προηγουμένη κι επιβεβαιώθηκε μόνο όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε χρόνος για να πραγματοποιηθεί.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (και στο Κιλκίς) έχουμε τονίσει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε “ανοικτοί” σε οποιαδήποτε πρόσκληση για παρουσία – δημοσιοποίηση των θέσεων μας και στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο. Οι μέχρι τώρα ομιλίες-συνεντεύξεις-παρουσίες που έχουν πραγματοποιηθεί από την Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς γίνονται είτε στα γραφεία μας (Πόντου 1) είτε στο δρόμο ή στις πλατείες-λαϊκές αγορές όπου έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ, ενώ η αποδοχή προσκλήσεων από τοπικά ΜΜΕ αφορά μέχρι τώρα υφιστάμενες επιχειρήσεις, όπως εύκολα προκύπτει από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του ΓΕ.Μ.Η. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πηγαίναμε και σε “ερασιτεχνικά μέσα ενημέρωσης” που φυσικά δεν αμείβονται και δεν δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό. Αυτό μέχρι τώρα ΔΕΝ μας απασχόλησε, ΔΕΝ μας έτυχε.
Η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς ΔΕΝ έχει πληρώσει χρήματα σε κανένα τοπικό ΜΜΕ παρά μόνο την συνδρομή της εφημερίδας ΕΙΔΗΣΕΙΣ (που ήταν η μοναδική που αποδέχθηκε να μας στέλνει δωρεάν τα φύλλα της για κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα και την ξαναευχαριστούμε) και ήταν επίσης η μοναδική που μας έδωσε την προσφορά της για την ετήσια συνδρομή στην αρχή του 2014. Ίσως οι άλλες δεν ενδιαφέρονταν να πουλήσουν συνδρομές ή δεν πίστευαν ότι θα τις αγοράσουμε!. Φυσικά για την πληρωμή της συνδρομής λάβαμε απόδειξη.
(Παρεμπιπτόντως παρακαλούμε να μας στείλετε (τα έντυπα) την προσφορά σας για συνδρομή του 2015.)
Αν στον χώρο των τοπικών ΜΜΕ συμβαίνουν πράγματα διαφορετικά από αυτά που γνωρίζουμε και τα γνωρίζουν κάποιοι “εκ των έσω”.. περιμένουμε να τα δημοσιοποιήσουν… 
Τις θέσεις μας μπορεί κάποιος να τις δημοσιοποιεί (και τον ευχαριστούμε) ή να μην τις δημοσιοποιεί (δεν του κρατάμε φυσικά “κακία”)
Στις προσκλήσεις μας μπορεί κάποιος να ανταποκρίνεται (και τον ευχαριστούμε) ή να μην ανταποκρίνεται (και δεν του κρατάμε επίσης “κακία”)
Η καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη… και η “κακοπροαίρετη” επίσης, αρκεί να δίνεται η δυνατότητα του αντιλόγου..
ΔΕΝ “παζαρεύουμε” το τι θα πούμε και σε ποιόν θα το πούμε.. είμαστε ανοικτοί σε ΟΛΟΥΣ.”
Σχολιάστε