My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΝΕΛ: Αναπτυξιακό για Ν. Κιλκίς

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα κατατεθεί από τους ΑΝΕΛ για το Νομό Κιλκίς, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας, αποτέλεσε αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στις 28 Φεβρουαρίου ο περιφερειάρχης οργανωτικού Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Μυλωνάς, με τη Συντονιστική Επιτροπή και τους πολιτευτές  Κιλκίς του κόμματος.

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων με τις συντονιστικές της Κ. Μακεδονίας, τέθηκαν επί επίσης επί τάπητος ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής, θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Ν. Κιλκίς και αυτά που προέκυψαν από τις συναντήσεις που έκανε μέχρι τώρα η Συντονιστική Επιτροπή με φορείς, καθώς και ο στρατηγικός σχεδιασμός ενεργειών επικοινωνίας με τους πολίτες.

Στη συνάντηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς συντονιστικής και πολιτευτών, παρευρέθηκαν η συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και οι πολιτευτές Βασίλης Σιαμπάνης και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος.

Νέα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειάς μας.

Σχολιάστε