My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Γεωργαντά για ΑΔ Κιλκίς

georgantas5_xalkidikiΣτην προώθηση, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, του αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της  αστυνομικής δύναμης της Δ.Α. Κιλκίς, προχώρησε ο βουλευτής ν. Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς. καταθέτωντας σήμερα Παρασκευή αναφορά προς τον υπουργό  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

astynomia-kilkis-001Το κείμενο της αναφοράς:

«Με την συνημμένη στην παρούσα επιστολή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς παραπονείται για την υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων του Ν. Κιλκίς ιδιαίτερα σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης που έχουν προκύψει λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι κινούνται στην περιοχή προσπαθώντας να εξέλθουν από τη χώρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή για την αποφυγή μιας νέας Ειδομένης είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στην Δ.Α Κιλκίς και συγκεκριμένα τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης με είκοσι αστυνομικούς.

Επειδή η τήρηση της ασφάλειας στην περιοχή είναι μείζονος σημασίας τόσο για τους κατοίκους όσο και για την γενικότερη εικόνα της χώρας παρακαλώ όπως ενεργήσετε τα νόμιμα ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα.»

Σχολιάστε