My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αναστασιάδης:Μήνυμα αισιοδοξίας

Δήλωση έναρξης του προεκλογικού του αγώνα έκανε ο Γιώργος Αναστασιάδης, ως υποψήφιος βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Ξεκινώ με ενθουσιασμό την προεκλογική μου εκστρατεία μαζί με τους συνεργάτες μου με κύριο οδηγό την απέραντη αγάπη μας για τον τόπο μας, το Κιλκίς. Θα έχουμε την τύχη να επισκεφθούμε όλα τα χωριά και όλες τις πόλεις του Κιλκίς και να συνομιλήσουμε με το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας, στις γειτονιές, στα καφενεία και στις πλατείες.

Θα συνομιλήσουμε με όλους τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του Νομού μας. Με τους ανθρώπους της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την νέα γενιά καθώς και με όλες τις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το μήνυμα μας θα είναι μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης των δυνάμεων της προόδου για την ανασύνταξη της χώρας μας και την επιστροφή της στην κανονικότητα. Θα είναι ταυτόχρονα και μήνυμα ένωσης όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, του Κιλκίς, για να μπορεί ο Νομός μας να προχωρά με ταχύ βηματισμό την επόμενη δεκαετία.

Θα αγωνιστούμε μαζί με τους συνεργάτες μου με πάθος. Θα δώσουμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα όπως χρόνια τώρα έχουμε μάθει να κάνουμε στον επαγγελματικό, πολιτικό και κοινωνικό μας βίο.

Το πολιτικό μου γραφείο θα είναι ανοικτό για όλες και όλους.

Η νίκη μας θα είναι νίκη του συνόλου των κατοίκων του Νομού μας!”

Σχολιάστε