My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΝΑΣΑ με σχολικά είδη

Η Oμάδα Εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας, μία ομάδα αλληλεγγύης, της πράξης και της συνέπειας στην πόλη του Κιλκίς για 6η χρονιά στη Δράση “ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ “κατάφερε με τη ανταπόκριση του κόσμου επιχειρήσεων να συλλέξει σχολικά είδη και διένειμε σχολικά είδη και γραφική ύλη σε 165 παιδιά που είχαν ανάγκη με τη έναρξη της σχολικής χρονιάς .

«Στηρίζουμε γιατί αγαπάμε και αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διακρίνουν την Κιλκισιώτικη κοινωνία» που ξεπέρασε τα όρια στήριξης του Νομού Κιλκίς βρήκε απήχηση απο συμπολίτες μας που κατοικούν Θεσσαλονίκη Αθήνα νησιά μέχρι και Γερμανία Κιλκισιώτες που στηρίξαν με δέματα απο σχολικά είδη πάνω απο 5000 ξύστρες χάρακες σβήστρες κλπ επεσήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς κ. Κουρουζιδου Γ Χριστινα .

Το <<Μοιράζομαι Νοιάζομαι Προσφέρω >> στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας στον αγώνα της Δράσης βρήκε πρωτοφανή ανταπόκριση απο παντού με κόσμο να προσφέρει σχολικά είδη βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες και μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να βοηθάει και να είναι δίπλα σε όποιον συμπολίτη μας χρειάζεται ανάγκη αλλα και να αυξήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην πόλη του κΙΛΚΙΣ. Όλη η δράση της είναι καθαρά εθελοντική και προέρχεται απο την αγάπη, και το αίσθημα προσφοράς των συνανθρώπων μας.Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε ώστε όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά να νιώσουν την αγάπη και τη ζεστασιά των μεγάλων», τονίζουν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου.

«Ο Σύλλογός μας μέσα σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον και το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρέμβει με στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης», Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους δημότες που με ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν…

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά”.

Δελτίο τύπου από ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Σχολιάστε