My Twitter Feed

18 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ανακατασκευή του Σταδίου Κιλκίς -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζει ακάθεκτος ο κορονοϊός -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Δράσεις κατά ρατσισμού -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

Ρυθμίσεις οφειλών προς Δήμο Παιονίας -

Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Δαγκώνει ο ιός – σπάμε τα ρεκόρ! -

Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Κόβιντ: Φαίνεται ότι δεν νηστεύει! -

Τρίτη, 16 Μαρτίου, 2021

ΕΛΜΕ: Όχι πρότυπα – πειραματικά -

Τρίτη, 16 Μαρτίου, 2021

Παιονία: Ομάδα εργασίας για Υγεία -

Τρίτη, 16 Μαρτίου, 2021

Ανακατασκευή του Σταδίου Κιλκίς

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ανακατασκευή του ανοιχτού δημοτικού σταδίου Κιλκίς, με πρώτη ενέργεια την αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα, μήκους 7.680 τ.μ.

Στο χώρο πραγματοποίησε θεώρηση ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ανέστη Πογέλη και ενημερώθηκε από τον ανάδοχο εργολάβο για τεχνικές λεπτομέρειες των εργασιών.

“Με την αντικατάσταση του ταρτάν βάζουμε τις βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένας ανανεωμένος αγωνιστικός χώρος που θα αξιοποιηθεί από τους αθλητικούς συλλόγους και από τους πολίτες. Νέες υποδομές στο ανοιχτό γήπεδο Κιλκίς στηρίζουν την οργανωμένη άθληση αλλά και το σχεδιασμό μας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο μέλλον”, δήλωσε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με το διάγραμμα των εργασιών θα ακολουθήσουν αποξέσεις, επιστρώσεις, γραμμογράφηση καθώς και ειδικές κατασκευές.

Ειδικότερα προβλέπονται:

-απόξεση της υφιστάμενης ασφαλτικής υπόβασης

-ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη της επιφάνειας

-επίστρωση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας με χρήση κοινής ασφάλτου

-επίστρωση αγωνιστικών επιφανειών στίβου (διαδρομές στίβου, εσωτερικές περιοχές διεξαγωγής αγωνισμάτων στίβου, διάδρομοι αλμάτων μήκους και επί κοντώ, περιμετρικοί διάδρομοι ασφαλείας και περιοχές κίνησης αθλητών).

Τέλος, ως προς τις ειδικές κατασκευές θα αντικατασταθούν με νέους τέσσερις από τους έξι βατήρες αλμάτων μήκους και θα καταργηθούν τέσσερις από τις οκτώ βαλβίδες άλματος επί κοντώ. Υπάρχει τέλος, πρόβλεψη για την αντικατάσταση των εναπομεινασών βαλβίδων σε θέσεις κοντά στις υφιστάμενες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF.

Το έργο ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου Κιλκίς (ταρτάν) ύψους 777.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ και από δημοτικά έσοδα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ελληνικές τεχνικές προδιαγραφές και τα ισχύοντα πρότυπα.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε