My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με λίφτινγκ πλέον η Ορθοπεδική

Η ανακαινισμένη πτέρυγα της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία ανακατασκευάστηκε πλήρως με κονδύλια που διέθεσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας  (ΠΕΔ-ΚΜ), παραδόθηκε χθες Τρίτη από τον πρόεδρό της, Λάζαρο Κυρίζογλου, παρουσία του μέλους του Δ.Σ του οργάνου, δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη, του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, του διοικητή του Νοσοκομείου Θεόδωρου Ρεβενάκη, του διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής, Αναστάσιου Καρανικόλα και του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού.

Η πτέρυγα της Ορθοπεδικής Κλινικής, της οποίας το 85% των νοσηλευόμενων προέρχεται από όμορους νομούς, ανακαινίστηκε πλήρως, καθώς έγινε ανακατασκευή του δαπέδου και της οροφής και εξοπλίστηκε με σύγχρονου τύπου ξενοδοχειακή υποδομή.

«Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα της διεύθυνσης της Ορθοπεδικής Κλινικής και της Διοίκησης του νοσοκομείου, γιατί η φήμη της κλινικής κατέστησε ονομαστό και ξεχωριστό το νοσοκομείο στο σύνολο του» δήλωσε στη διάρκεια της τελετής παράδοσης του έργου ο κ. Κυρίζογλου.

Ο ίδιος επισήμανε ότι εξοπλίστηκαν τα αγροτικά ιατρεία Επταλόφου και Μουριών Κιλκίς και Μεταμόρφωσης Παιονίας, ενώ στην ίδια περιοχή η ΠΕΔ-ΚΜ ενίσχυσε οικονομικά τον δήμο για την περιβαλλοντική αποκατάσταση της Ειδομένης, μετά την μεταφορά των προσφύγων σε δομές φιλοξενίας.

Σημαντικό για τη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής και την καλύτερη φιλοξενία των ασθενών, χαρακτήρισε το έργο της ανακαίνισης, ο διευθυντής  Αναστάσιος Καρανικόλας. «Η πρωτοβουλία αυτή άνοιξε το δρόμο και σε άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης που θέλησαν να προσφέρουν με τον τρόπο τους στην αναβάθμιση του νοσοκομείου» τόνισε.

Απ` τη πλευρά του, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Θεόδωρος Ρεβενάκης, τάχθηκε υπέρ της θέσης που διατύπωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ κ. Κυρίζογλου, πως πρώτα πράττουμε και μετά μιλάμε, ενώ έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό έργο που έγινε στο νοσοκομείο. Έδωσε συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής για το ποιοτικό έργο που προσφέρουν, καθώς και στη διοίκηση της ΠΕΔ-ΚΜ για τη μεγάλη προσφορά της στο χώρο της υγείας.

Στη στήριξη του Δήμου Κιλκίς στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος, Δημήτρης Σισμανίδης, λέγοντας πως ήδη ο δήμος έχει αποφασίσει να διαθέσει κονδύλια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, ενώ αναφέρθηκε και την δωρεά δυο ασθενοφόρων από το TAP. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο, τονίζοντας ότι εκ των ενόντων πάντα προκύπτουν θετικά αποτελέσματα.

Το ΔΣ της ΠΕΔ-ΚΜ συνεχάρη κι ο αντιπερφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, υπογραμμίζοντας:«Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα είμαστε σε πιο δύσκολη θέση να διαθέσουμε άμεσα κονδύλια, ωστόσο είμαστε στο πλευρό της διοίκησης του Νοσοκομείου και πρόθυμοι να βοηθήσουμε».

 

Σχολιάστε