My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ανάσα ευαισθησίας με σαρακοστιανά

Ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς προσέφερε την Καθαρά Δευτέρα σε άπορες οικογένειες σαρακοστιανά εδέσματα (ταραμά, πιπεριές, ντολμαδάκια, πατάτες, καλαμαράκια ελιές, φασόλια), που συγκεντρώθηκαν από προσφορές των επιχειρήσεων και πολιτών.

Γι` αυτό ο Σύλλογος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις:

Μπόζη Κωνσταντίνου , Μπίκος Γιώργος Ελιά Ζωής , Αλλαντικά Μανουσαρίδης Αντώνιος , τον πρόεδρο Παραγωγών Λαικών Αγορών κ Στέφανο Γαιτανίδη , τους παραγωγούς, την Κονσερβοποιία Αιγαίου την Κονσερβοποιία Παλίρροια ΑΕ , το Αρτοζαχαροπλαστείο Σπάρτακος , την επιχείρηση Amiridis Fruit Αμοιρίδης Μπάμπης , την επιχείρηση Xρώματα Γρηγοριάδη Βασίλη , την επιχείρηση της κ Κουνάδου Σοφία Καφέ Μαγεία , την επιχείρηση Discount Market και όλο τον ανώνυμο κόσμο που στάθηκε αρωγός στα πακέτα στήριξης αρρώστων συνανθρώπων μας που βάλαμε προτεραιότητα και ανήμπορους συμπολίτες για τα πακέτα στήριξης.

Το θέμα του μαγειρέματος ανέλαβαν μέλη του συλλόγου, που από την προηγούμενη ημέρα φρόντισαν να έχουμε κατσαρόλες μεγάλες με φασολάδες και φασόλια φούρνου. Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε τον σύλλογο από πολύ πρωί σε συνεχή ετοιμότητα, σε ότι αφορά στην διανομή. Οι άπορες οικογένειες με ένα τηλέφωνο προσέρχονταν να πάρουν τα πακέτα αγάπης.

 

Σχολιάστε