My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για σεξουαλική βία -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ανάσα ευαισθησίας από Γερμανία

Η έκκληση μιας άνεργης και χωρισμένης μητέρας να βρεθούν προστατευτικά taekwondo για τον γιο της που κάνει πρωταθλητισμό και στον οποίο αδυνατούσε να τα παρέχει προκειμένου να είναι έτοιμος στους αγώνες, βρήκε ανταπόκριση χάρη στη γνωστή ομάδα των φίλων του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» που ζουν στη Γερμανία.

athlitika-eidi-001Μόλις πληροφορήθηκαν αυτήν την ανθρώπινη ιστόρια, μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο facebook, ο κ. Ηλίας Ζαπουνίδης δραστηριοποιήθηκε και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αγόρασε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα ταχυδρόμησε στην οικογένεια του παιδιού.

Συγκινημένη η πρόεδρος του Συλλόγου, Χριστίνα Κουρουζίδου, δήλωσε: “Τέτοιου είδους μικρές σε χρηματική αξία πράξεις, μα τεράστιες σε συμβολισμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Οι εκφράσεις ευχαριστίας και τα λόγια καρδιάς είναι πολύ μικρά όταν μια έκκληση για στήριξη βρίσκει ανταπόκριση χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω την παρέα των φίλων από τη Γερμανία που στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον αγώνα μας τόσο για την αμέριστη βοήθειά τους στο σύλλογο, όσο και γιατί ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και εκπλήρωσαν την ευχή του αθλητή μας. Είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο παιδί θα διαπρέψει στους αγώνες που θα δώσει και θα τους κάνει περήφανους με την προσπάθειά του. Εμείς συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα να βρισκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τέτοιες συμβολικές πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως όσο υπάρχουν άνθρωποι, η καλοσύνη θα κυριαρχήσει στον κόσμο”.

Σχολιάστε