My Twitter Feed

23 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ανάγκη στελέχωσης υπηρεσιών -

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2022

Παιονία: Προβλήματα των σχολείων -

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα παραμυθένια δάση του Ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2022

Κιλκίς: Σε ύφεση ο κορονοϊός -

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2022

Τις πταίει για τη μείωση πληθυσμού -

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2022

ΚΚΕ: Η συνάντηση με Γεωργαντά -

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, 2022

Άλυτα προβλήματα Εκπαίδευσης -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Βιολογικός στον Αγ. Πέτρο με 1,4 εκ. -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Ανάγκη στελέχωσης υπηρεσιών

Την άμεση ανάγκη επαρκούς στελέχωσης της Πυροσβεστικής και της Υπηρεσίας Πολιτική Προστασία, τόνισε η Ειρήνη Αγαθοπούλου σε συναντήσεις της με στελέχη των δυο υπηρεσιών, στο Κιλκίς.

Υπογραμμίζοντας ότι η έλλειψη προσωπικού είναι εμφανής, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε την ανάγκη επικαιροποίησης των πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν για την κλιματική κρίση, και συγκεκριμένα τα πρωτόκολλα παρέμβασης στα συμβάντα, πρόληψης και οριοθέτησης ζημιών.

Στις δυο συναντήσεις τονίστηκε η εντεινόμενη κρίση όσον αφορά την κλιματική αλλαγή και την όλο και πιο συχνή εμφάνιση ακραίων φαινομένων που προκαλούν πολλαπλές καταστροφές στις υποδομές, στο περιβάλλον και στους ιδιώτες.

Στις εν λόγω συναντήσεις, η κ. Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Έφη Ναβροζίδου και ο συντονιστής της ΝΕ Κιλκίς Τάσος Κεσίδης ενημερώθηκαν από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για θέματα που αφορούν τις δυο υπηρεσίες αλλά και τον προγραμματισμό ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, η βουλεύτρια Κιλκίς ξεκαθάρισε ότι θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να λυθούν τα θέματα που αφορούν την απλούστευση των διαδικασιών λόγω της διακλάδωσης των αρμοδιοτήτων μεταξύ διαφόρων Υπουργείων, την ευαισθητοποίηση των εθελοντών και την αμεσότητα των αποζημιώσεων των πολιτών στις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Σχολιάστε