My Twitter Feed

10 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ανάγκη για νέες δομές Πρόνοιας -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Επίσκεψη Αμυρά στο Νομό Κιλκίς -

Πέμπτη, 9 Ιουνίου, 2022

Στίβος: Τα πιο πετυχημένα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

Νέα, πολλά υποσχόμενη ποικιλία -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

20+1 χρόνια του Βοτανικού Κήπου -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

Τα δωρεάν τεστ στο Νομό Κιλκίς -

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2022

Διαπαραταξιακό ΔΣ στην ΕΛΜΕ -

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2022

ΕΒΕ: Ενδιαφέρον κι από τη Τουρκία -

Τετάρτη, 1 Ιουνίου, 2022

Ανάγκη για νέες δομές Πρόνοιας

Η αναγκαιότητα δημιουργίας  Φιλοξενίου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και η δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), αναδείχτηκε κατά τη διάρκεια επισκέψεων του Γιώργου Φραγγίδη στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 9 Ιουνίου, με τον βουλευτή να συνοδεύει η ψυχολόγος και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Έλλη Φρεγγίδου.

Για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Πρόνοιας, ο κ. Φραγγίδης ενημερώθηκε από την διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Στέλλα Ξάκη, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. Παράλληλα συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θεοδωρίδη Δημήτριο.

Στην συνέχεια, ο βουλευτής  βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής covid test που πραγματοποιούνται σε χώρο απέναντι από το κτήριο του Δημαρχείου Κιλκίς από τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους .

Κλείνοντας την επίσκεψη του, ο κ. Φραγγίδης δεσμεύτηκε για τις ενέργειες και παρεμβάσεις που απαιτούνται ,ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια των υφιστάμενων δομών και του προσωπικού τους για την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς του πολίτες.

Σχολιάστε