My Twitter Feed

14 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αμυράς: Ήλθε, είδε και απήλθε! -

Τρίτη, 14 Ιουνίου, 2022

Σταραμάκι/Nescafe στα σ–μάρκετ -

Τρίτη, 14 Ιουνίου, 2022

Παρέμβαση για τα θέματα του ΑΕΙ -

Τρίτη, 14 Ιουνίου, 2022

11.06.22: Μια ξεχωριστή μέρα! -

Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2022

Στρατιωτικοί: Χορτάσαμε από λόγια! -

Σάββατο, 11 Ιουνίου, 2022

Κιλκίς: Εξιχνίαση μεγάλης κλοπής -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Μυσταγωγική συναυλία για τον Μίκη  -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Ανάγκη για νέες δομές Πρόνοιας -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Αμυράς: Ήλθε, είδε και απήλθε!

Πενιχρά χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματα της επίσκεψης του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά στο νομό Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου μετά από πρόσκληση του ΥΠΑΓΑΤ Γιώργου Γεωργαντά.

Πράγματι, το μόνο χειροπιαστό στοιχείο που προέκυψε από την εν λόγω επίσκεψη ήταν ότι η ανάπλαση του Λόφου Αγ. Γεωργίου στο Κιλκίς θα ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Οι Γ. Αμυράς και Γ. Γεωργαντάς συναντήθηκαν κατ`αρχάς με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και στελέχη της δημοτικής αρχής με αντικείμενο της συζήτησης την πορεία του έργου ανάπλασης του Λόφου Αγίου Γεωργίου και του δάσους των Χιλίων Δένδρων στις Μουριές.

Για το πρώτο ο κ. Αμυράς γνωστοποίησε ότι θα ενταχθεί για χρηματοδότηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ στο Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ για το δεύτερο είπε ότι προς το παρόν βρίσκεται στο στάδιο εκπόνησης της σχετικής μελέτης.

Στη συνέχεια τα δυο μέλη της κυβέρνησης επισκέφτηκαν την Αντιπεριφέρεια, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή του Ανδρέα Βεργίδη, του επικεφαλής της Διεύθυνσης Δασών Θέμη Πολιτίδη και τους δασάρχες Κιλκίς και Παιονίας, Γεώργιο Βούρτσα και Αντώνη Τζάκο, αντίστοιχα.

Σε σύσκεψη ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς τόνισε ότι η Π.Ε. στηρίζει δράσεις και συνέργειες που αφορούν την προστασία του Περιβάλλοντος.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον λόφο του Αγίου Γεωργίου και τον φερώνυμο ιερό ναό, όπου ξεναγήθηκε από τον μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίο.

Η επίσκεψη του κ. Αμυρά ολοκληρώθηκε με την μετάβαση στην περιοχή του δάσους των Χιλίων Δένδρων και της λίμνης Δοϊράνης, όπου επισκέφθηκε και το μουσείο της.

Σχολιάστε