My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αλ. Στεφανίδου: Δεν μ` άκουσαν, αποχώρησα

Με δήλωσή της, η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στις εκλογές της 6ης Μαίου, Αλεξάνδρα Στεφανίδου, επιβεβαιώνει κι “επίσημα” την αποχώρησή της απ` το κόμμα του κ. Καμμένου.

Τονίζοντας ότι δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις της “για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για το κίνημα των  « Ανεξάρτητων Ελλήνων » αλλά και περισσότερο για το νομό Κιλκίς”, η κ. Στεφανίδου υπογραμμίζει ότι πρότεινε “να ισχυροποιηθεί το ψηφοδέλτιο του κινήματος με τα πλέον ικανά στελέχη και πρόσωπα ώστε να κερδίσουμε το εκλογικό σώμα και να μας εμπιστευτούν την τρίτη βουλευτική έδρα του νομού μας”.

Η δήλωση της κ. Στεφανίδου έχει ως εξής:

Στις εκλογές της 6ης Μάιου συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο  των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για να διεκδικήσω μαζί με τους συμπολίτες μου μια νέα προοπτική για τον νομό του Κιλκίς, για τον τόπο μας. Όπως  γνωρίζετε από τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας οι φίλοι που με τίμησαν με την ψήφο τους με ανέδειξαν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, μεγαλώνοντας έτσι την ευθύνη που μου αναλογούσε μέσα στις τάξεις του κινήματος. Με αφορμή τη θέση μου αυτή και αξιολογώντας  τη γενικότερη παρουσία μας από την επομένη ημέρα ανεζήτησα την ηγεσία του κινήματος και προέβαλα εγγράφως τις θέσεις μου για όσα ζητήματα αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Ένας νομός συνοριακός με αρκετές ιδιαιτερότητες και πάρα πολλά προβλήματα , παρά τη παρουσία στελεχών  του σε κυβερνητικές θέσεις κατά την τελευταία δεκαετία. Απεδείχθη όμως ότι ήταν άλλες οι προτεραιότητες της ηγεσίας του κινήματος και διαφορετικές από τις προτάσεις και δεσμεύσεις μου απέναντι στους φίλους που με στήριξαν και εμπιστεύτηκαν.

Δυστυχώς οι επικεφαλείς του κινήματος πέρασαν ως «ψηλά γράμματα» τις προτάσεις μου για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για το κίνημα των  « Ανεξάρτητων Ελλήνων » αλλά και περισσότερο για το νομό Κιλκίς. Ειδικότερα μεταξύ άλλων πρότεινα να ισχυροποιηθεί το ψηφοδέλτιο του κινήματος με τα πλέον ικανά στελέχη και πρόσωπα ώστε να κερδίσουμε το εκλογικό σώμα και να μας εμπιστευτούν την τρίτη βουλευτική έδρα του νομού μας, την οποία στις εκλογές της 6 ης Μαΐου  από υπαιτιότητα κάποιων οριακά και με ελάχιστη διαφορά ψήφων απωλέσαμε.

Επειδή  η πολιτική για μένα  ουδέποτε αποτελούσε προσωπική φιλοδοξία , η δε σχέση μου  με τους συντοπίτες μου κτίστηκε με βάση την αμοιβαία μεταξύ μας εμπιστοσύνη και υποχρεούμενη πλέον να τηρήσω την υπόσχεση μου, ότι δηλαδή σε περίπτωση ουσιαστικών διαφωνιών θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσω ,αποφασίζοντας να μη συμμετέχω  στο ψηφοδέλτιο του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Η πράξη  μου αυτή είναι επιλογή ηθικής δέσμευσης προς τους συμπολίτες και ψηφοφόρους του κινήματος του νομού Κιλκίς, στους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε όσους με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν. Βρίσκομαι πάντα αρωγός στους συνανθρώπους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα εξακολουθώ να διεκδικώ μαζί σας ένα καλύτερο αύριο για όλους και για τον τόπο μας.”

Σχολιάστε