My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

«Αλωνίζουν» οι διακινητές

Αύξηση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση μεταναστών. Μόνο το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκε από υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας η εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων λαθροδιακίνησης. Συνολικά συνελήφθησαν εννέα άτομα που μετέφεραν με οχήματα 44 αλλοδαπούς.

eidomeni-metanastes1Στο επίκεντρο των αστυνομικών επιχειρήσεων βρίσκονται -κυρίως- τα δρομολόγια με κατεύθυνση τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που αποκαλύφθηκε σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθησαν ένας τούρκος 31 ετών και ένας 28χρονος ιρακινός. Σε όχημα, τύπου βαν που οδηγούσε ο πρώτος, βρέθηκαν στοιβαγμένοι 26 αλλοδαποί, ανάμεσά τους και τρεις ανήλικοι, από τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και το Ιράκ.

Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι ως διακινητές επρόκειτο να μεταφέρουν τους αλλοδαπούς προς τους Ευζώνους, από όπου οι τελευταίοι εκτιμάται ότι θα επιχειρούσαν, μέσω της ΠΓΔΜ, να φτάσουν σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Για την μεταφορά τους θα κατέβαλλαν 100 ευρώ, ο καθένας.

Στην περιοχή των Ευζώνων εντοπίστηκαν τρεις έλληνες να μεταφέρουν 13 Αφγανούς, με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Συνελήφθησαν δύο 37χρονοι και μία 35χρονη, ενώ κατασχέθηκαν 780 ευρώ, όπως επίσης ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των δύο ανδρών.

Ακόμη, 46χρονος συνελήφθη κοντά στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ διότι μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο τρεις σύρους πρόσφυγες, που σκόπευαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Αντίθετα, η Ελλάδα ήταν ο τελικός προορισμός τριών αλβανών που μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο δύο παράνομους συμπατριώτες τους.

Οι κατηγορούμενοι ως διακινητές, 35 έως 38 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή του Κιλκίς.

Πηγή: ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Σχολιάστε