My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αποζημιώθηκαν οι συκοπαραγωγοί -

Τετάρτη, 28 Απριλίου, 2021

Σημαντικά ζητήματα των αγροτών -

Τρίτη, 27 Απριλίου, 2021

Στα ύψη και πάλι η πανδημία -

Τρίτη, 27 Απριλίου, 2021

Πλαγιά: Χρυσό και το “Χ” στα Γιαννιτσά -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

25 τα νέα κρούσματα στο Σ/Κ -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

“Με προχειρότητα τα πειραματικά” -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

Πρωτοπόροι οι εκπαιδευτικοί μας! -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

4,6 εκατ. για πράσινη ανάπτυξη -

Κυριακή, 25 Απριλίου, 2021

ΑΛΟΥΜΥΛ: Επέκταση επένδυσης

Σε επέκταση της επένδυσής της στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου προχωράει η κραταιά εταιρεία ΑΛΟΥΜΥΛ, με νέα γραμμή παραγωγής που θα εξυπηρετεί κυρίως εξαγωγικές ανάγκες της. Πρόκειται για επένδυση που θα φτάνει μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ και θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 20 νέων θέσεων εργασίας.

alumilΣτη συνεδρίαση της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της κατατεθείσας μελέτης  περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μετά από εισήγηση του αντιδήμαρχου και πρόεδρου της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου, Δημ. Τσαντάκη.

Η ομόφωνα θετική γνωμοδότηση έλαβε χώρα όταν πιά είχε αποχωρήσει απ` τη συνεδρίαση η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, αλλά το μέλος του συνδυασμού και αντιπρόεδρος του ΔΣ, Λ. Παζαρτζικλής, καθώς κι οι Θ. Βαφειάδης και Γ. Τσογγίδης της πλειοψηφίας, επεσήμαναν ότι είναι από θέση αρχής υπέρ των επενδύσεων και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, αναφερόμενοι ταυτόχρονα στη θετική στάση τους κι απέναντι στην αντίστοιχη μελέτη της μονάδας παραγωγής ενέργειας από βιομάζα στην Τέρπυλλο.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συζήτησης, οι επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας,  Ιω. Ρούσου και Γ. Φαχουρίδης, τόνισαν ότι η εταιρεία έχει αποδείξει εδώ και χρόνια τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του Κιλκίς, ενώ υπάρχουν και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που εγγυώνται την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Σχολιάστε