My Twitter Feed

2 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζει ακάθεκτη η πανδημία -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Να εγκριθούν τα ολιγομελή -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα είπαν με τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανησυχία για το Λύκειο του Χέρσου -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Άξιος εστί ο μέγας Μίκης -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Μίκης -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Υγεία: Το 8,2% σε διαθεσιμότητα -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Για διαθεσιμότητες και ολιγομελή -

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2021

Αλλοδαποί λήστεψαν αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς τρεις αλλοδαποί άνδρες και ένας ανήλικος αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος πέντε αλλοδαπών ανδρών.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Κιλκίς τα προαναφερόμενα άτομα να έχουν ακινητοποιήσει και να κατακρατούν παράνομα συνολικά πέντε αλλοδαπούς άνδρες.

Στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν άμεσα, ενώ για να αποφύγουν τη σύλληψη αντιστάθηκαν απωθώντας τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το πρωί οι συλληφθέντες αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριών από τους πέντε αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια τους κατακρατούσαν παράνομα, εκβιάζοντας τους ώστε να επικοινωνήσουν με συγγενικά τους πρόσωπα για να καταβάλουν χρήματα μέσω εταιρειών μεταφοράς χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να πετύχουν τη μεταφορά του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ από τους οικείους δύο αλλοδαπών παθόντων.

Κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια που βρέθηκαν στον χώρο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα, ένα από τα οποία είχαν αφαιρέσει από τους πέντε αλλοδαπούς, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Σχολιάστε