My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Αλληλεγγύη σε Σύλλογο Αναπήρων

agathopoulos-tsiantakisΤην έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς το Σύλλογο Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς, έδειξαν ο Δήμος Κιλκίς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.), χορηγώντας με πρόταση του δημάρχου, Δημήτρη Σισμανίδη και κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλο, ένα σεβαστό μέρος των εσόδων της συναυλίας αλληλεγγύης, που έδωσε αφιλοκερδώς το συγκρότημα ”Χαϊνηδες” στο Θέατρο Λόφου στις 9 Ιουλίου για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Κιλκίς.

Το ποσό διατέθηκε για τις ανάγκες του εν λόγω Συλλόγου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου, με τη συμμετοχή του αντιδήμαρχου, Δημήτρη Τσαντάκη, της προέδρου της ΚΔΕΚ, Χρυσής Σοφού, της ταμία του Συλλόγου, Σοφίας Κοβλακίδου και του κ. Αγαθόπουλου.

Παράλληλα, οι ανωτέρω ενημερώθηκαν για την κοινωνική δράση που αναπτύσσει το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Κιλκίς, το οποίο με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και με εθελοντική δομή 26 γιατρών, 5 φαρμακοποιών και 40 πολιτών, εξυπηρετεί περίπου 350 πολίτες του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε