My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Σέρρες: Αλληλεγγύη από εργαζόμενους

Το τοπικό τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προστέθηκε στους φορείς που στέκονται αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες που συγκεντρώνονται στην Ειδομένη.

prosfyges-eidomeniΌπως αναφέρει η ιστοσελίδα seleo.gr, απ` τη περασμένη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να διατεθούν για την ανακούφιση των προσφύγων, που διέρχονται καθημερινά από το Δήμο Παιονίας (Ειδομένη).

«Ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά σ’ αυτά τα γεγονότα και τάσσεται εμπράκτως στο πλευρό της  κοινότητας Εθελοντών Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Σύριοι Πρόσφυγες, που μαζί με το μαγειρεμένο φαγητό που προσφέρει στους πρόσφυγες της Ειδομένης αποφάσισε να αυξήσει τις έτοιμες σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης που δίνει, ώστε να διατίθενται ακόμη περισσότερα αγαθά και είδη υγιεινής σε ακόμη περισσότερους πρόσφυγες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Σερρών ανταποκρίνονται ήδη πολύ θερμά στην προσπάθεια του συλλόγου να ενισχύσει την Κοινότητα Εθελοντών και τα πρώτα προϊόντα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται. Θεωρώντας πολύ σημαντική την παροχή βοήθειας προς τους πρόσφυγες, ο σύλλογος καλεί και όσους πολίτες το επιθυμούν, να συνδράμουν όσο μπορούν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.seleo.gr

Σχολιάστε