My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“ΑλλάΖΩ” με τους ποδηλάτες

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην κοπή  πίτας του συλλόγου φίλων ποδηλάτου  Κιλκίς παρευρέθηκε χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου   η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία ευθύνης και συμμετοχής-Αλλά…ζω», Ιωάννα Ρούσσου.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στην  αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου. Μετά τον απολογισμό και την παρουσίαση των προγραμματισμένων  δράσεων της ομάδας για το 2014, ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.

Την κ. Ρούσου ευχαρίστησαν τα μέλη για την παρουσία της,  ενώ αυτή με τη σειρά της χαιρέτησε την εκδήλωση. Η υποψήφια δήμαρχος  αναφέρθηκε στην αξιόλογη παρουσία  του συλλόγου καθώς και στην ανάγκη δημιουργίας ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, ένα έργο που εδώ και χρόνια φαίνεται να έχει δρομολογηθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά τελικά ποτέ να μην τελεσφορεί. Συνομίλησε με τους παρευρισκομένους, άκουσε τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις τους, όπως αυτή για τη δημιουργία τεχνητής πίστας αναρρίχησης, και τάχθηκε στο πλευρό τους σε ότι αφορά  την προσπάθεια διάδοσης της χρήσης του ποδηλάτου και των ωφελειών αυτής  για το άτομο, το περιβάλλον, το κοινωνικό σύνολο.

Η «Πρωτοβουλία» συμμετέχει και στηρίζει το ποδηλατικό καρναβάλι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 18:30 στη πλατεία Ειρήνης, σε  μια συμβολική κίνηση υπέρ της μετακίνησης με ποδήλατο.

Δελτίο τύπου από “ΑλλάΖΩ”

Σχολιάστε