My Twitter Feed

9 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Καλά στο Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Σ/Κ με πλούσια δράση

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε ποδοσφαιρική δράση ήταν αυτό που πέρασε για τα τμήματα υποδομής του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς.

alexandros-kilkisΤο Σάββατο λοιπόν, η Ακαδημία με πέντε (5) τμήματά της μετέβη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις εγκαταστασεις του Ερμή, όπου έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τμήματα της ομώνυμης ομάδας και όχι μόνο. Η αποστολή περιελάμβανε :

Τους προπαίδες ΑΓΙΑΞ που για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και νίκησαν σ΄ένα αμφίρροπο παιχνίδι την ομάδα του Φίλιππου Ωραιοκάστρου με σκορ 2-1.
Τους τζούνιορ ΡΕΑΛ οι οποίοι ήταν ποιοτικοί στο παιχνίδι τους και νίκησαν εύκολα την ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Τους μικρότερους τζούνιορ ΜΠΟΚΑ που αν και αγωνίστηκαν με πολύ καλές περγαμηνές στο τέλος ηττήθηκαν από τους Κανονιέρηδες με σκορ 5-3.

Τους προτζούνιορ ΜΑΡΣΕΙΓ οι οποίοι παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και το φτωχό … ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με την ομάδα του Ερμή δεν αντικατοπτρίζει το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασαν οι μικροί ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Τέλος, την αποστολή ολοκλήρωσαν οι προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ οι οποίοι έχουν δείξει μια σταθερή ποιοτική βελτίωση κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ερμή.

Το τέλος των αγώνων βρήκε όλα τα παιδιά αγκαλιασμένα να αλληλοσυγχαίρονται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έφεραν. Αυτό είναι το μεγαλείο του παιδικού ποδοσφαίρου και αποτελεί το ζητούμενο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας.

Σχολιάστε