My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Σ/Κ γεμάτο ποδόσφαιρο

Με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα συνέχισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Υποδέχτηκαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕ Πολυκάστρου σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών που παρουσίασε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αγωνίστηκαν οι Τζούνιορ ‘Μπάρτσα”του  κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, οι οποίοι παρά το κακό ξεκίνημα κατάφεραν να τελειώσουν νικηφόρα το παιχνίδι με ένα πολύ καλό β’ ημίχρονο. Πέτυχαν μάλιστα μια ανατροπή σε παιχνίδι με μεγάλο προβάδισμα του αντιπάλου, την οποία βέβαια πανηγύρισαν έντονα.

Οι τζούνιορ ‘Ίντερ 2007’ του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, λειτουργώντας αντίστροφα, δεν είχαν διάρκεια στο πολύ καλό ξεκίνημά τους και γνώρισαν μια ήττα χρήσιμη αγωνιστικά αλλά και παιδαγωγικά, από ένα πολύ καλό ομαδικό σύνολο της Ακαδημίας της ΑΕ Πολυκάστρου.

Οι προτζούνιορ ‘Μάντσεστερ 2009’ του κ. Κώστα Ντουντούκη συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και τελείωσαν νικηφόρα το παιχνίδι τους κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Οι προτζούνιορ ‘Ατλέτικο’ του κ. Κώστα Τσακιρίδη έδειξαν πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι τους. Η πρόωρη διακοπή του παιχνιδιού λόγω της έντονης βροχόπτωσης βρήκε το τους πιτσιρικάδες του Πολυκάστρου μπροστά στο σκορ.

Τα παιχνίδια ξεκίνησαν με …βροχή των γκολ στις φιλικές αναμετρήσεις των δυο (2) τμημάτων Μπαμπίνι Α1 και Α2 του κ. Κώστα Τσακιρίδη όπου το θέαμα ήταν συναρπαστικό και θριάμβευσαν το ταλέντο και τα παιδικά χαμόγελα .

Φιλικά το Σάββατο 27 Μαΐου με την Ακαδημία ‘Ατέρμων”

Ο Μάιος είναι ο κατεξοχήν μήνας των πολλών φιλικών αναμετρήσεων για όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα. Στο τελευταίο λοιπόν Σάββατο του Μαΐου η Ακαδημία του Αλέξανδρου φιλοξενείται στις  εγκαταστάσεις του Ατέρμονα για μια σειρά προγραμματισμένων φιλικών παιχνιδιών. Θα αγωνιστούν τα τμήματα προπαίδων ”Γιούβε’, προτζούνιορ ”Μπάγερν” και προτζούνιορ ”Μαρσέιγ” του κ. Βασίλη Ορμανίδη και τζούνιορ ”Παρί” και τζούνιορ ”Λίβερπουλ” του κ. Βασίλη Παμπορίδη.

Σχολιάστε