My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Σε τουρνουά του ΠΑΟΚ

Το βροντερό παρόν ανθρωπιάς φώναξαν οι εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά ανθρωπιάς, που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συμμετείχαν σ’ αυτό οι Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

paidiko-podosfairoΗ Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συνέδραμε στη προσπάθεια συγκέντρωσης εσόδων για τη στήριξη του μικρού αθλητή του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος σε τροχαίο το 2009 έχασε τον πατέρα του και από τότε βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι με κινητικά προβλήματα.

Ο σκοπός ήταν ιερός και ως εκ τούτου είχε μεγάλη ανταπόκριση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Άλλωστε το ποδόσφαιρο αποτελούσε πάντα έναν ισχυρό και ασφαλή τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών και γαλούχησης τους στις ανθρώπινες αξίες, τις οποίες πρεσβεύουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η στενά συνεργαζόμενη Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το Σαββατοκύριακο.

Στις αρτιότερες και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για άλλη μια φορά οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καθόλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Κιλκίς κκ Μιχάλης Αναστασιάδης, Ηλίας Ξανθόπουλος και Κων/νος Ντουντούκης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με τη σειρά τους απέδωσαν τα εύσημα στους μικρούς τους αθλητές. Παρακάτω αναφέρονται οι ομάδες που αντιμετώπισε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  στο Τουρνουά , στο οποίο βέβαια δεν υπήρχε αθλοθέτηση και για τον συμβολισμό δεν αναφέρονται τα αποτελέσματα. Συμμετείχαν τα τμήματα της Ακαδημίας ΜΑΡΣΕΙΓ,ΜΠΑΓΕΡΝ,ΡΕΑΛ,BOCA,ATLETIKO και AJAX και αντιμετώπισαν τις ομάδες, Μακεδονικού ,ΒΑΟ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Αμπελοκήπων, Ακαδημία ΠΑΟΚ Κατερίνης, Ακαδημία BIERHNIA ,Φοίνικας Πολίχνης και Τούμπα FC.

Δελτίο τύπου από Αλέξανδρο

Σχολιάστε