My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Σε γιορτή ο Παιδόκοσμος

Την Kυριακή 16 Δεκεμβρίου τα κορίτσια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος μεταφέρθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας για να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή γεμάτη Ρυθμική.

Η συμμετοχή μας αυτή αναδείχθηκε σε μια ξεχωριστή εμπειρία με ποικίλα συναισθήματα για τις αθλήτριες της ρυθμικής, για τους γονείς, για την προπονήτρια τους και για τις συνοδούς.

Τα τμήματα των μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων κοριτσιών μας, αν και μετρούν λιγότερη από τρίμηνη ενασχόληση με το άθλημα τα πήγαν περίφημα με τα χορευτικά που ετοίμασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σκορπίζοντας χαρά, νάζι σε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και συγκίνηση στους γονείς.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην αγαπημένη και ταλαντούχα προπονήτρια μας κ. Μαίρη Σπανουδάκη που είναι κοντά μας φέτος και γνώρισε αυτό το υπέροχο άθλημα στα παιδιά μας.

Την Ευχαριστούμε επίσης που μας κάλεσε σε αυτή την μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος της ΑΓE ANAΓΕΝΝΗΣΗ Θεσσαλονίκης και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα αγωνιστικά της τμήματα Ρυθμικής που λαμβάνουν διακρίσεις αλλά και να θαυμάσουμε τις τρεις αθλήτριες με σύνδρομο Down που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics στο Άμπου Ντάμπι το 2019 με ατομικό πρόγραμμα σε κορδέλα, στεφάνι και κορίνες.

Στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια για καλή επιτυχία στις αθλήτριες και ευχόμαστε να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να εκφράζονται μέσα από αυτό που αγαπούν.

To απόγευμα μας έκλεισε ευχάριστα, καθώς η προπονήτρια μας επεφύλλασε μόνο χρυσά μετάλλια για κάθε μικρή αθλήτρια που συμμετείχε αλλά και δωράκι για κάθε παιδί.

Αναμνηστικό συμμετοχής δόθηκε στην Δομή μας για να μας θυμίζει αυτήν την όμορφη εμπειρία.

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια μας και εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους βοηθάμε με κάθε τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και μας παροτρύνουν να συνεχίζουμε την δράση μας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Στην χαρά και την μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να συμβάλλουν και φέτος οι δομές του Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, που εδώ και μέρες δάσκαλοι και μαθητές δημιούργησαν ένα όμορφο εορταστικό κλίμα το οποίο επιθυμούν να μοιραστούν με όλους εσάς μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Με όλη μας την αγάπη λοιπόν, σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας την Πέμπτη 20/12 στις 7:30μμ στο ΚΔΑΠ μας 21ης Ιουνίου 18 με διάφορα εορταστικά δρώμενα.

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς παρουσίαση μουσικοκινητικής, θεατρική παράσταση, Zumba, Face Painting, Xριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Ρομποτικής (για όσα παιδιά δήλωσαν συμμετοχή), πάγκο Κατασκευών και Μπουφέ από τα χεράκια των παιδιών και όχι μόνο, αλλά και Μπαζάρ για την ενίσχυση του 13ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Επιπλέον, την Παρασκευή 21/12 στις 6:00μμ ημέρα των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ειρήνης για να παρακολουθήσετε τα παιδιά μας που με χαρά θα σας χορέψουν Zumba, θα σας παρουσιάσουν το θεατρικό τους αλλά και Ρυθμική.

Παράλληλα θα υπάρχει σπιτάκι χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting για όλα τα παιδιά αλλά και σπιτάκι Mπαζάρ με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και των εκπαιδευτικών για το 13ο Νηπιαγωγείο. Τέλος, το Σάββατο 22/12 πρωινές ώρες θα είμαστε πάλι εκεί για να χρωματίσουμε τα παιδικά προσωπάκια και να φτιάξουμε παρέα κατασκευές.

Ευχόμαστε και φέτος καλή Επιτυχία στις εκδηλώσεις του Δήμου μας που θα ομορφύνουν τις μέρες των συμπολιτών μας.

Καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Kαλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα γεμάτα Υγεία, Ζεστασιά, Χαμόγελα και Αγάπη σε όλον τον Κόσμο.

Το γιορταστικό ωράριο

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους γονείς πως για ακόμα μια φορά οι δομές μας λειτουργούν σε πρωινό ωράριο την περίοδο που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Έτσι, την περίοδο των εορτών τα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα υποδέχονται καθημερινά τους μαθητές από τις 07:30πμ μέχρι τις 3:30μμ για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους εργαζόμενους γονείς και να χαρίσουν δημιουργικά πρωινά στους μικρούς μαθητές. Κλειστά θα παραμείνουμε μόνο τις επίσημες αργίες.

Δελτίa τύπου ΚΔΑΠ “Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος”

Σχολιάστε