My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Ραντεβού νέας χρονιάς

Για την Δευτέρα 28 Αυγούστου δόθηκε το πρώτο ραντεβού της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κάτι που επιβεβαιώνεται στη συμπλήρωση και λειτουργία για την επόμενη χρονιά πάνω από 21 τμημάτων ποδοσφαίρου.

Για άλλη μια χρονιά θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της οργανωτικής δομής με τη λειτουργία ”κλειστών ” ολιγομελών τμημάτων με αυστηρή ηλικιακή ομοιογένεια, για την εξασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της προπόνησης.

Έμφαση και επενδύσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις

Η αρτιότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες για την επίτευξη των στόχων μιας Ακαδημίας. Στο πλαίσιο αυτό οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται στο νέο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που η Ακαδημία εξασφάλισε για αυτούς στο όμορο αγροτεμάχιο του Αθλητικού Κέντρου.

Ο Νίκος Μούρος υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού

Συνολικά εννιά (9) προπονητές με επιστημονική προπονητική κατάρτιση αλλά και παιδαγωγική επάρκεια θα συνεργαστούν με συνέπεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διευθυντής στο τμήμα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας παραμένει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ κ. Μιχάλης Αναστασιάδης ενώ ο o κ. Νίκος Μούρος αναλαμβάνει Τεχνικός Υπεύθυνος και υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού, πάντοτε στο πλαίσιο του Τεχνικού Προγραμματισμού του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο ανήκει η Ακαδημία του Αλέξανδρου.

Στενότερη η συνεργασία με ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά ανήκει στο Επίσημο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών συνεργαζόμενες Ακαδημίες. Ήδη έχουν γίνει οι επαφές για τη πραγματοποίηση ενός ακόμη Camp αξιολόγησης στο Κιλκίς, σε συνέχεια του προηγούμενου που έγινε την Άνοιξη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Η συνεργασία βέβαια με το ”Football Prints” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνίσταται μεταξύ άλλων στην παρακολούθηση και εφαρμογή του ενιαίου τεχνικού προγραμματισμού, στην πραγματοποίηση ημερίδων με θέματα προπονητικής , διατροφής, παιδοψυχολογίας, στην παρακολούθηση αγώνων στην Τούμπα και ασφαλώς στην προώθηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχολιάστε