My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Προκρίθηκε στο Κύπελλο o Αλέξανδρος

Με σκορ 5-0 επικράτησε ο Αλέξανδρος επί του αξιόμαχου Ποντιακού Αγ. Χαραλάμπους στο παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς , και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ένα παιχνίδι με επιθετικό μονόλογο για τον Αλέξανδρο που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ευτύχησαν να πετύχουν πέντε τέρματα , ενώ δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά πέρα από 2-3 περιπτώσεις.

Τον χορό τον γκολ άνοιξε στο 45’ ο Κοντζαμπουικίδης με εκπληκτική καρφωτή κεφάλια μετά από υποδειγματική σέντρα του Αποστολίδη από τον πλάγιο διάδρομο. Το 2-0 από τον ίδιο παίκτη (Κοντζαμπουικίδη) με κοντινό πλασέ στο 61’ όταν δέχτηκε την κάθετη ασίστ του Γιαξή και βρέθηκε τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το 3-0 σημείωσε στο 68’ με σουτ κεραυνό ο Τσολακίδης ανοίγοντας και αυτός λογαριασμό στα γκολ με την νεα του ομάδα , ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και με τον ίδιο τρόπο ήρθε το 4-0 από τον Αγαθαγγελίδη. Το σκορ έκλεισε ο Γιαξής με όμορφο γυριστώ σουτ από το ύψος του πέναλτι και ασίστ του Ιωαννίδη.

Στα αξιοσημείωτα, τα δυο χαμένα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, στο 43’ για τον Αλέξανδρο και το 47’ για τον Ποντιακό.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς την επόμενη Κυριακή για το κύπελλο με αντίπαλο που θα κληρωθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύνθεση : Ζάικος , Busdra ( 70’ Βασιλειάδης ) , Παμπουκίδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Καλόνικος , Αγαθαγγελίδης , Ιωαννίδης , Κοτσαμποϊκίδης , Ντουντούκης (65’ Τσολακίδης ) , Αποστολίδης (59’ Βαχαρέλης ) ενώ έμειναν στον πάγκο οι Κωστελίδης , Αλεξανδρίδης , Κάργας , Τζεβελέκης.

O Οτ. Μελικιάδης στο ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Τα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με μεγάλη χαρά καλωσορίζουν  στην εκπαιδευτική τους  ομάδα  τον Οτάριο Μελικιάδη.

Για τους μικρούς φίλους που αγαπάνε τις πολεμικές τέχνες, ο γνωστός και καταξιωμένος στο χώρο του ΚΑΡΑΤΕ, Οτάριο, ήταν η έκπληξη που τους επιφυλάσσανε.

Τα μαθήματα θα γίνονται 3 φόρες την εβδομάδα στους χώρους των αδειοδοτημένων δομών για παιδιά από 5-12 ετών, είτε μέσω του προγράμματος, είτε όχι.

Σχολιάστε