My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αλέξανδρος: Νίκη εκτός με ανατροπή

Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και σε μία έδρα παραδοσιακά δύσκολη για όλους τους αντιπάλους ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε να κερδίσει την φορμαρισμένη ομάδα του Ευρωπού με 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με κυρίαρχο στοιχείο την δύναμη και τον ενθουσιασμό κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ όταν σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αμυντικού τόσο ώστε να πάει στα δίχτυα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Κοπαλίδη. Σαφώς επηρεασμένος ο Αλέξανδρος από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και την επίτευξη του γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις στο βαρύ τερέν και παίρνοντας συντριπτικά την κατοχή ο Αλέξανδρος δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές στο ημίχρονο που έκανε το τεχνικό τιμ.

Η ισοφάριση ήρθε φυσιολογικά στο 67’ μετά από σπάσιμο της μπάλας προς τον επερχόμενο Αγαθαγγελίδη που με πλασέ έγραψε το 1-1. Με σχεδόν τον ίδιο τρόπο πάλι από τα δεξιά ο Βασιλειάδης σέντραρε και αφού άφησε την μπάλα με προσποίηση ο Ιωαννίδης από το ύψος του πέναλτι , πάλι ο Αγαθαγγελίδης έγραψε το 1-2.
Στο 87’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων για χτύπημα εκτός φάσης στον Τζεβελέκη.

Από την ομάδα του Αλέξανδρου διακρίθηκαν εκτός από τον Αγαθαγγελίδη, οι Γιαξής , Νάσης και Τζεβελέκης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και απόδοση ιδιαίτερα στο Δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στους Κώστα Ντουντούκη και Γιάννη Τζεβελέκη για την ευφυή και αθλητική τους συμπεριφορά όταν μάλιστα προκλήθηκαν ο μεν πρώτος από αντικείμενο που δέχθηκε από οπαδό της τοπικής ομάδας και ο δε δεύτερος Γιάννης Τζεβελέκης από χτύπημα αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

*Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοίνωσε την απόκτηση για την ανδρική του ομάδα του ποδοσφαιριστή Μίλτου Χαραλαμπίδη, από το Π. Αγιονέρι.

Έξοδος των πιτσιρικάδων στον Εύοσμο.

Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς . Συγκεκριμένα , οι Προτζούνιορ ”Τσέλσι 2010” του Κώστα Τσακιρίδη, έδειξαν στο παιχνίδι τους ότι το ταλέντο τους είναι αδιαμφισβήτητο και παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα.

Οι προτζούνιορ ”Μάντσεστερ 2009” του Κώστα Ντουντούκη συνέχισαν να εντυπωσιάζουν σε ένα ακόμα παιχνίδι τους , αποδίδοντας πολύ καλό για την ηλικιακή τους βαθμίδα ποδόσφαιρο. Οι τζούνιορ ”Ίντερ” των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη πέτυχαν μια εύκολη σχετικά νίκη επί την Ακαδημίας των Αμπελοκήπων με σκορ 4-0, πετυχαίνοντας πολύ ομορφα τέρματα με πιο χαρακτηριστικο το 1ο γκολ που προήλθε μετά από συνεργασία όλων των ποδοσφαιριστών και εναλλαγή πολλών μεταβιβάσεων.

Οι Προπαίδες ”Μίλαν 2006” των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκαν με την Ακαδημία της Νικόπολης και απέδειξαν τη συνεχή αγωνιστική τους βελτίωση κυρίως στην επιθετική λειτουργία και ανάπτυξη. Το τελικό 5-1 ήρθε μετά από πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο που ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολούθησε.

Σχολιάστε