My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Μπάλα στο δρόμο!

podosfairo-sto-dromo

Νίκη πρόκριση στο κύπελλο.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς διοργανώνει Street Football φέρνοντας το παιδικό ποδόσφαιρο μέσα στην πόλη του Κιλκίς, καθώς ο κεντρικότερος δρόμος της 21ης Ιουνίου, μεταξύ της Σόλωνος και της Πόντου, θα πάρει χρώμα ποδοσφαιρικό το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, τελευταία μέρα της Εμποροπανήγυρης.

Για τη συμμετοχή στο ποδόσφαιρο 3χ3 και 5χ5 , δηλώσεις θα γίνονται στο περίπτερο του Συλλόγου, που θα λειτουργεί στην Εμποροπανήγυρη από τις 09:30 το πρωί.

Τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 10:00 και εντάσσονται αφενός μεν στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς και αφετέρου δε στη συμμετοχή της Ακαδημίας στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία συμμετέχει ως μέλος των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα αγωνισθούν σε μίνι πρωτάθλημα με τις υποδείξεις των προπονητών της Ακαδημίας αλλά και παικτών της ανδρικής ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Νίκη πρόκριση στο κύπελλο

Η πρόκριση με νίκη εκτός έδρας επί του Αγ.Πέτρου με 1-3, διόρθωσε τις άσχημες εντυπώσεις από τα τελευταία φιλικά για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου. Αν και η ομάδα αγωνίστηκε πάλι με ελλείψεις κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στον Αγ.Πέτρο, όπου η παρα πολύ καλοί γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί.

Η κλήρωση που έγινε την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΣ Κιλκίς έφερε τον Αλέξανδρο αντίπαλο στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου με το Σταυροχώρι, στο Δημοτικό Στάδιο του ΚΙΛΚΙΣ.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Το ενδιαφέρον παιδιών και γονέων είναι μεγάλο και αυτό γεμίζει ικανοποίηση τους ιθύνοντες του Συλλόγου.

Ήδη έχουν συμπληρωθεί τρία τμήματα στη μικρότερη ηλικιακή βαθμίδα των ”Μπαμπίνι”, ενώ στην ηλικία των προτζούνιορ (γεν. 2008 & 2009) και τζούνιορ (2006 & 2007) θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πέντε και τέσσερα τμήματα, αντίστοιχα.

Προπαιδικά ήδη έχουν σχηματισθεί 3 τμήματα με τις ηλικίες 2004 και 2005, το δε παιδικό τμήμα έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την Β’ Ομάδα της Ακαδημίας από τον Αύγουστο και θα είναι έτοιμο αγωνιστικά για τις υποχρεώσεις του στο επικείμενο παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης.

Σχολιάστε