My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Η αγωνιστική δραστηριότητα

Η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΝΕ  αν και αγωνιζόταν χωρίς 5 έμπειρους παίκτες  (Γιαξής-Ντουντούκης-Παμπουκίδης-Βασιλειάδης-Τσακιρίδης) βασικούς της ποδοσφαιριστές και με τραυματία αναγκαστική συμμετοχή του Μπαρχουνταρασβίλη.

alexandros-eptalofosΟι νεαροί παίκτες της ομάδας κλήθηκαν μαζικά να συμμετέχουν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω των ελλείψεων, στην  κατάρτιση της ενδεκάδας ,απέναντι   ίσως  με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος  και με την συμμετοχή μόνο τεσσάρων έμπειρων παικτών.

Το παιχνίδι στα πρώτα 10’ λεπτά βρήκε τους νεαρούς παίκτες ( γεννηθείς 1999-2000) να αιφνιδιάζονται με την επιθετικότητα της ομάδας της Επταλόφου ,στο 3’ ,5’ και στο 12’ οι χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΝΕ με τους Ευθυμιάδη  και Τσολακίδη.

Οι πρώτες αντεπιθέσεις της ομάδας του Αλέξανδρου ήταν πολύ επικίνδυνες και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 23’ λεπτό με τον Αλεξανδρίδη να σημειώνει το 0-1 από κοντά με πλασέ.

Το 0-2 θα γίνει λίγα λεπτά αργότερα μετά από πολύ καλή ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη στον επερχόμενο Ιωαννίδη στο 30’ με τον ίδιο τρόπο.

Η γενική εντύπωση του πρώτου ημιχρόνου είναι με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ  να προσπαθεί να βρει  λύσεις στην άμυνα συγκέντρωσης του Αλέξανδρου με ανούσια κατοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο θα χαθούν και από τις δύο ομάδες κλασικές ευκαιρίες  στο 55’ ,70’ δοκάρια με Κόλα και Σουμέλα  για τον ΠΑΟΝΕ  και στο 81’ και 85’ με τον Ορφανίδη και Μποστατζίδη τετ α τετ για τον Αλέξανδρο, αλλά τόσο η τύχη όσο και η ικανότητα των τερματοφυλάκων δεν θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς πάνω από όλα είναι η συμμετοχή των παιδιών σε πρωταθλήματα με υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον έλεγχο των επιδόσεων των νεαρών παικτών και την αθλητική συμπεριφορά τους η οποία βασίζεται στο πυραμιδικό σύστημα διδασκαλία-εκπαίδευση-καθοδήγηση τεχνικών -τακτικών στοιχείων ,ψυχικής ετοιμότητα κ προσωπικότητας.

Η φιλοσοφία του Αλέξανδρου είναι η συνεργασία με προπονητές που μπορούν να αναδείξουν την ικανότητα των παιδιών με ταλέντο στο ποδόσφαιρο για αυτό η  ενιαία προπονητική διαδικασία των προπονητών ποδοσφαίρου ,καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο  και  uefa C’ B’ A’ των σχολών ποδοσφαίρου  ΕΠΟ αλλά και η εμπειρική γνώση του παιχνιδιού από τους προπονητές ,δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την ανίχνευση, επιλογή και αξιοποίηση των παιδιών με χαρακτηριστικά ταλέντου ποδοσφαίρου έτσι όπως προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας ΕΠΟ-UEFA όταν αυτό υλοποιείται από ειδικούς αλλά και με την κατανόηση και την συνεργασία των γονέων των παιδιών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΕΛΙΔΗΣ) ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (80’ ΜΠΟΣΤΑΤΖΙΔΗΣ), ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΧΟΥΝΤΑΡΑΣΒΙΛΗ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ (79’ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ.

unnamed-8ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ένα πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς καθώς αγωνίστηκαν συνολικά δώδεκα (12) τμήματα σε Εύοσμο, Αθλ. κέντρο Ατέρμονα και Αθλ.κέντρο Αλέξανδρος.

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ

Η δράση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με το τμήμα Μπαμπίνι Α1 να ανοίγει την αυλαία ενός καταπληκτικού σε οργάνωση και χαρακτήρα τουρνουά. Οι Μπαμπίνι του κ. Κώστα Τσακιρίδη κέρδισαν για άλλη μια φορά το χειροκρότημα όλων με την αγωνιστική τους παρουσία σε μια σειρά τεσσάρων (4)  παιχνιδιών.

Την επόμενη μέρα τη σκυτάλη στο τουρνουά πήραν οι προτζούνιορ Μάντσεστερ 2009 του κ. Κώστα Ντουντούκη, οι οποίοι έδωσαν με τη σειρά τους τρεις (3) αγώνες στους οποίους ξεδίπλωσαν ταλέντο και χάρη ενώ πέτυχαν και κάποια γκολ μοναδικής ομορφιάς.

Στο τέλος του Τουρνουά οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου κιλκίς προσέφεραν στους διοργανωτές τα ρούχα τα οποία προορίζονται για παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Η αξιέπαινη φιλανθρωπική πρωτοβουλία των ιθυνόντων του Ατέρμονα στέφθηκε με επιτυχία χάρις και στην κινητοποίηση ευαισθησίας των μελών της Ακαδημίας. Άλλωστε ο στόχος είναι ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ , ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

unnamed-8-1ΜΕ 8 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

Με δυο (2) λεωφορεία ταξίδεψε η αποστολή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Εύοσμο το πρωί της Κυριακής. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ. Παμπορίδης Βασίλης , Ορμανίδης Βασίλης και Κώστας Τσακιρίδης.

Τα τμήματα που αγωνίστηκαν ήταν :

Οι προτζούνιορΜαρσέιγ (με τον Αίαντα Ευόσμου) που κέρδισαν την επιβράβευση του προπονητή τους Βασ. Ορμανίδη αλλά και όλων των θεατών του παιχνιδιού,

οι προτζούνιορΜπάγερν ( με τον Αίαντα Ευόσμου) που έδειξαν εκπληκτική βελτίωση σε επίπεδο τεχνικής αλλά και αγωνιστικής συμπεριφοράς,

οι προτζούνιορΡόμα (αγωνίστηκε με τον Ελευθεριακό)του κ. Κώστα Τσακιρίδη οι οποίοι εφάρμοσαν με επιτυχία πολλές κινήσεις που διδάσκονται στις προπονήσεις τους,

οι τζούνιορ Λίβερπουλ και Παρί του κ. Βασ. Παμπορίδη έπαιξαν αντίστοιχα με τον Πρωτέα Ευόσμου και την Ακαδημία Στρατωνίου αντίστοιχα και απέδωσαν πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Οι προπαίδεςΓιούβε κατάφεραν στο τέλος να πανυγηρίζουν μια νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Αστέρα Αμπελοκήπων που συνδυάστηκε με πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν:

Μαρσειγ – ΑιαςΕυοσμου 8-5

Παρί –Στρατώνι  0-7

Μπαγερ – ΑιαςΕυοσμου 2 – 7

Ρόμα—Κανονιέρηδες  1-3

Γιουβεντους – ΑστεραςΑμπελοκηπων 2 – 1

Σχολιάστε