My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Επέστρεψε στις νίκες

Στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε  ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος έχοντας MVP τον Κ. Ντουντούκη με καταπληκτική απόδοση για δεύτερο παιχνίδι, τον Κ. Κοπαλίδη σταθερό και φορμαρισμένο κάτω από τα δοκάρια &μαχητή τον Δ. Σεφερίδη, πέτυχε μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Αργυρούπολης με 3-1 πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα , έχοντας 9 τελικές ontarget και ένα χαμένο πέναλτι .

Ο Αλέξανδρος παρουσιάστηκε διαβασμένος, είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια , την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με εναλλαγή ρυθμού , κλείνοντας τους διαδρόμους στο αμυντικό του τρίτο και βάζοντας προβλήματα στον αξιόμαχο αντίπαλο &δημιουργώντας φάσεις με έξι τελικές ontargetαπό  τους Ντουντούκη 8’,22’,51, Ιωαννίδη 10’ , Αλεξανδρίδη 14, Βασιλειάδη 44´ και πετυχαίνονταςτρία γκολ στο 25’ , 57’ & 85’ πήρε τους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Ηρακλή Αργυρούπολης έπαιξε και προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Αλέξανδρο και είχε ένα δοκάρι ενώ το σκορ ήταν 0-1. Στο β’ ημίχρονο, προσπάθησε να βγει κάπως επιθετικά , είχε 2-3 ευκαιρίες χωρίς ουσία όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 52’.

Ο Αλέξανδρος στο 23’ πήρε πέναλτι , όταν ανατράπηκε εντός περιοχής πέναλτι ο Βασιλειάδης από αμυντικό τον γηπεδούχων το οποίο εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και απέκρουσε ο γηπεδούχος τερματοφύλακας και με παρέμβαση αμυντικού η μπάλα να καταλήγει corner. Μετά την εκτέλεση του στην καρδιά της περιοχής τερματοφύλακα η μπάλα από απομάκρυνση αμυντικού έφτασε στον Τσιμπούκα ο οποίος από το ύψος του σημείου του πέναλτι με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1.

Στο  51’ ο Ντουντούκης πίεσε με ωραία ενέργεια τον αντίπαλο αμυντικό στον άξονα του γηπέδου , του «έκλεψε» την μπάλα 10 μέτρα έξω από την περιοχή και με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Ο ίδιος «σφράγισε» την νίκη του Αλέξανδρου στο 85’ με απευθείας χτύπημα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του αντιπάλου κάνοντας το 1-3.

Μελανό σημείο του αγώνα για τον Αλέξανδρο η φάση του 81’ όπου  η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Π. Γιαξή ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι. Πολύ καλός ο διαιτητής Δραγούσης & οι Βοηθοί διαιτητή Καποδίστριας ,  Παπαδόπουλος Ι.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Βασιλειάδης , Σεφερίδης , Ψωμιάδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Ορφανίδης (78’ Μπαρχουνταρασβίλι ) , Παμπουκίδης , Ιωαννίδης , Ντουντούκης, Αλεξανδρίδης ( 80’ Μποσταντζίδης ).

Σχολιάστε