My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αλέξανδρος: Εντατικά ο Παιδόκοσμος

(Βίντεο) Μπορεί ο Αύγουστος να είναι μήνας διακοπών αλλά όλη η ομάδα τον ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ δουλεύουν εντατικά ώστε η 1η Σεπτέμβρη να τους βρει έτοιμους, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των παιδιών τους και των γονέων τους.

Πάνω από είκοσι (20) εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων ( παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, θεατρολόγοι, μουσικολόγοι, καθηγητές φυσικής αγωγής, καθηγητές πληροφορικής και ρομποτικής, δάσκαλοι σκάκι) συγκροτούν την ομάδα εργασίας για την συμπλήρωση και εφαρμογή του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Πάνω από 1500 τμ ,σε πέντε νέα κτίρια στο κέντρο της πόλης είναι σχεδόν έτοιμα ώστε να φιλοξενήσουν με επιτυχία το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης που με υπευθυνότητα και όραμα έχουν καταρτίσει οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι πραγματικά μεγάλη και οι εργασίες ολοκλήρωσης των χώρων υποδοχής βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και αδειοδότησης. Όλες σχεδόν οι θέσεις έχουν καλυφθεί και ήδη πολλά παιδιά απολαμβάνουν το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης που το Αθλητικό Κέντρο ως φορέας τους παρέχει δωρεάν.

Σχολιάστε