My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αλέξανδρος: Δράση σε όλα τα “μέτωπα”

Τελετή Λήξης με συμμετοχή του ΠΑΟΚ.

Η ετήσια καθιερωμένη Τελετή Λήξης της αγωνιστικής περιόδου για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Τη Τελετή εκτός από γονείς και αιρετούς εκπροσώπους θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία η Ακαδημία Αλέξανδρος διατηρεί σχέσεις στενής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της γιορτής λήξης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου σε ηλικίες τζούνιορ και προτζούνιορ στο οποίο θα συμμετάσχουν τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ τις συμμετέχουσες Ακαδημίες συμμετέχει και η Ακαδημία του ΑΤΕΡΜΟΝΑ. Από πλευράς του Αλέξανδρου θα αγωνιστούν στην κατηγορία προτζούνιορ η Μάντσεστερ-2009 και στην κατηγορία τζούνιορ η Ιντερ-2007.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, εσωτερικό τουρνουά μεταξύ των ηλικιακών τμημάτων , ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ των γονέων.

Το πάρτυ φυσικά θα συνεχιστεί σε πιο δροσερούς τόνους με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου να διασκεδάζουν στις πισίνες του Αθλητικού Κέντρου.

Σημειώνεται ότι το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή 15 Ιουνίου όπου είναι και το κλείσιμο του σχολείου, ενώ το αγωνιστικό τμήμα για αρκετά τμήματα της Ακαδημίας θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου με συμμετοχή σε διάφορα ποδοσφαιρικά τουρνουά.

Με Πρωτέα Ευόσμου και την Ακαδημία ‘’Ντίνος Κούης’’

Την Ακαδημία του Πρωτέα Ευόσμου φιλοξένησε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο 2 Ιουνίου. Η Ακαδημία της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της κιλκισιώτικης Ακαδημίας με τέσσερα τμήματα, δύο μπαμπίνι και δύο προτζουνιορ με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαίρονται με την ψυχή τους τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Ακολούθησε πάρτυ στην πισίνα με τους μικρούς αθλητές να απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και διασκέδασης.

Οι επισκέψεις ποδοσφαιρικών Ακαδημιών από την Θεσσαλονίκη συνεχίστηκαν όμως και την Κυριακή.
Αυτή την φορά η Ακαδημία ‘’Ντίνος Κούης ‘’ έδωσε το παρών σε μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία από την πλευρά της συμμετείχαν τέσσερα τμήματα στις ηλικίες προτζούνιορ , τζούνιορ και προπαίδων.

Στην κατηγορία των προπαίδων αγωνίστηκαν από πλευράς Αλέξανδρου οι ποδοσφαιριστές του τμήματος ‘’ΡΕΑΛ-2005’’, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν του αντίστοιχου τμήματος της φιλοξενούμενης Ακαδημίας αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Φιλικό αγώνα όμως έδωσαν και οι προπαίδες ‘’Μίλαν-2006’’ με αντίπαλο την νεοσύστατη Ακαδημία του Μαυρονερίου. Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ ενώ το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το χορταστικό… 5-5.

Οι βουτιές στην πισίνα ήταν ένας ιδανικός επίλογος κλείνοντας έτσι ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου.

Νέα προγραμματισμένα φιλικά

Τα φιλικά παιχνίδια και μάλιστα εντός έδρας συνεχίζονται για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.
Το προσεχές Σάββατο 9 Ιουνίου η Ακαδημία Shooters από την Πυλαία Θεσσαλονίκης αναμένεται να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου για την πραγματοποίηση φιλικών παιχνιδιών στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού των δύο Ακαδημιών.

Θα αγωνιστούν συνολικά πέντε τμήματα από κάθε Ακαδημία με το αναλυτικό πρόγραμμα να ανακοινώνεται εντός των ημερών.

Εκδήλωση του Κδαπ Παιδόκοσμος

Την Πέμπτη 31 Μαΐου η δομή του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στην Ελ.Βενιζέλου 37 είχε την χαρά να καλωσορίσει γονείς, φίλους και συγγενείς για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιδιών στη μουσικοκινητική και το θεατρικό παιχνίδι. Ήταν μια μέρα γεμάτη χαρά, συγκίνηση και ζεστασιά για γονείς, δασκάλους και παιδιά που ήρθαν πιο κοντά, γέλασαν, συγκινήθηκαν, αλληλεπίδρασαν.

Για ακόμα μια φορά νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, για την υποστήριξη των προσπαθειών των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για τον ενθουσιασμό με τον οποίο συμμετείχαν στις δράσεις της εκδήλωσης μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μουσικοπαιδαγωγούς μας Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, Νταβίνα Φλορεντίν και στον θεατροπαιδαγωγό μας Μάριο Κωνσταντίνου που συνεχώς επιβεβαιώνουν πως είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη επιλογή για τα παιδιά μας.

Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει, η μουσικοκινητική και το θεατρικό παιχνίδι εκτός από μέσα έκφρασης και ψυχαγωγίας, συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών. Επενδύουμε στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχίζουμε το έργο μας με τον ίδιο ενθουσιασμό για την επόμενη σχολική χρονιά.

Tα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος είναι έτοιμα να υποδεχθούν τη νέα χρονιά με νέες δράσεις, ενθουσιασμό, επιστημονική γνώση και την ίδια αγάπη για το παιδί. Καθημερινά τα παιδία μας έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πλήθος δράσεων από τις παρακάτω: Ποδόσφαιρο, Κολύμβηση, Στίβος , Σκάκι, Ping-Pong, Zumba Kids & Ζumba Junior, Fun Yoga Kids, Ενόργανη, Γυμναστική, Τae-Kwon-Do, Κινητικά Παιχνίδια, ΚΑRΑΤΕ, Ρομποτική, Υπολογιστές, Μικροί Επιστήμονες, Θεατρικό Παιχνίδι, Μουσικοκινητική, Κεραμική, Εικαστικά-Κατασκευές, Παραμυθούπολη, Μικροί Συγγραφείς, Μελέτη για το σχολείο & Yποστήριξη από Ειδική Παιδαγωγό για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, Εκπαιδευτικά Project.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας: 14:00μμ – 22:00μμ
Καλοκαιρινό από 18/6 ως 30/7 : 7:30πμ – 15:30μμ

Για οποιαδήποτε πληροφορία/ προκράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα:

ΚΔΑΠ 1- 21ης Ιουνίου 12, τηλ. 23410.29834, ΚΔΑΠ 2 – 21ης Ιουνίου 30, τηλ. 23410.24007,
ΚΔΑΠ 3 – Ελ.Βενιζέλου 49, τηλ. 23410.70180, ΚΔΑΠ 4- Ελ.Βενιζέλου 37, τηλ. 23410.70150
ΚΔΑΠ 5- 21ης Ιουνίου 30Α, τηλ. 23410.70572, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- 2οχλμ Κιλκίς-Θεσ/νίκης,τηλ. 23410.70313

Επιπλέον μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6949624098, 6984161649,6944351456, 6949197722

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Κολύμβησης

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος έχει ανοίξει τις πύλες του ώστε να αναπτύξει το υπέροχο άθλημα της Κολύμβησης.

Ένα άθλημα ζωτικής σημασίας για την νεολαία μας και όχι μόνο αν αναλογιστεί κανείς το δυσάρεστο ρεκόρ των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες.

Η χρησιμότητα της κολύμβησης είναι πλέον γνωστή σε όλους καθώς γυμνάζει με αρμονία όλο το σώμα ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ψυχική και πνευματική υγεία του αθλούμενου.

Ήδη στον Αλέξανδρο έχει δημιουργηθεί η πρώτη ‘’φουρνιά’’ αγωνιστικών τμημάτων που συμμετέχουν με επιτυχία σε κολυμβητικούς αγώνες και στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα.
Στον Αλέξανδρο βέβαια λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων μικρών παιδιών, τα ‘’παπάκια’’ της μικρής πισίνας όπου οι μικροί αθλητές βιώνουν τα πρώτα βήματα εκμάθησης της κολύμβησης (αναπνοές, κινήσεις ποδιών κτλ).

Τα μαθήματα εξελίσσουν τα παιδιά και σταδιακά αυτά εντάσσονται στα ‘’Δελφίνια’’ της μεγάλης πισίνας όπου διδάσκονται με μεγαλύτερη εξειδίκευση τα μυστικά της κολύμβησης.

Βέβαια με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν και τα τμήματα ενηλίκων γι’ αυτούς που ποτέ δεν είναι αργά !!
Στον Αλέξανδρο λειτουργούν δύο πισίνες θερμαινόμενες με αυτόματο ρυθμιστή χλωρίωσης και pH ώστε να πληρούνται στο ακέραιο οι αυστηρότερες υγειονομικές διατάξεις.

Τα γκρουπ είναι ολιγομελή, ομοιογενή και κλειστά ώστε να επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη επιτυχία τα προπονητικά αποτελέσματα.

Το προσωπικό είναι απόλυτα καταρτισμένο, έμπειρο και με την απαιτούμενη παιδαγωγική επάρκεια.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341070313.

Σχολιάστε