My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος Β: Φιλικό στο Π. Αγιονέρι

Με φιλικό παιχνίδι των δυο 35λεπτων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδος των Ελπίδων εν όψη του δεύτερου γύρου με τον Ατρόμητο Παλιού Αγιονερίου.

palio-agioneriΈνα παιχνίδι που συμμετείχαν κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι το 2002 που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με το νέο έτος στο πρωτάθλημα και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και θα διεκδικήσουν και θα πάρουν θέσεις στην εντεκάδα και σίγουρα θα βγουν κάποιοι καλοί παίκτες με δουλειά και συνέπεια , ενώ συμμετείχε και ο Μπάμπκας Σ. γεννημένος το 2003.

Παρά τον αέρα και το τσουχτερό κρύο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες με τελικό αποτέλεσμα 5-2 υπέρ του τοπικού Ατρόμητου που αγωνίζεται στην Α14 της ΕΠΣ Κιλκίς .

Για την Β´ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς τα τέρματα πέτυχαν οι Μαχμουτάι Α. & Μπούσντρα Ερλι.

Σύνθεση :Κιοσές Κ. (36’ Ορμανίδης Β ),Πιπερίδης Γ. ( 40’ Κουρουζίδης Β ) Μαργαριτόπουλος Μ. Ανανιάδης Ν. Μπάμπκας Σ. Νικολαΐδης Β. (50’ Νικολαΐδης Μ.) Μαχμουτάι Α. Ζαφειρόπουλος Ι. Μπαλάσκας Α. ( 30’ Τζιτζίδης Κ. ), Μιχαηλίδης Γ (45’ Χατζηιωαννίδης Τ.) Μπούσντρα Ε.

Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες και ασθενείς Λαζαρίδης Π. Γεωργιάδης Γ. Κουτσουράς Θ. Κερτούκα Γ. Παπαδόπουλος Χ. Χατζηβασιλείου Α. Μιχαηλίδης Θ. Νάνος Α. Σεφερίδης Ι. Αλμπανίδης Γ. Τσίρκας Γ. Μιχαηλίδης Π.

Την Πέμπτη η νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων θα προπονηθούν το πρωί στο γήπεδο του ΣΣ Μουριών και στη συνέχεια θα μεταβούν σε κέντρο spa για αποθεραπεία , ενώ την Παρασκευή το πρωί θα υποβληθούν σε fitness test στο εθνικό στάδιο Κιλκίς .

Σχολιάστε