My Twitter Feed

6 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Για τις συνοριακές διελεύσεις -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Διαμαρτυρία στους Ευζώνους -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Γιατί το “όχι” στα φωτοβολταϊκά -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Να μη συρρικνωθούν τα ΕΛΤΑ -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η ΠΕ Κιλκίς για τα νέα μέτρα -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Φύσκα:Ο συναγερμός κι ο Εύοσμος -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Για τα προβλήματα των δικηγόρων -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αλέξανδρος: Αποχαιρετισμός στη πισίνα

alexandros-kolymvisiΤο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, το Κολυμβητήριο Κιλκίς αποχαιρέτησε σε μία κατάμεστη πισίνα τους μικρούς του αθλητές της κολύμβησης, που με την παρουσία τους τίμησαν το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center για την περίοδο 2016.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο διευθυντής του κολυμβητηρίου, Μιχάλης Αναστασιάδης, στάθηκε εκτός των άλλων στο γεγονός ότι και φέτος τα αγωνιστικά τμήματα συμμετείχαν σε φιλικά mee:ng στα Γιαννιτσά με μεγάλη προσέλευση και επιτυχίες, αλλά και στο γεγονός ότι φέτος οι συμμετοχές στις προπονήσεις και στην εκμάθηση των αρχαρίων ήταν ακόμη περισσότερο alexandros-kolymvisi2μαζική. Αυτό βέβαια οφείλεται στην αγωνία αλλά και στην επιθυμία των γονιών των αθλητών να εκπαιδευτούν τα παιδιά τους στην κολύμβηση, γιατί συνειδητοποίησαν την ανάγκη, που θα διασφαλίσει αν μη τι άλλο την ασφαλή τους επαφή με το υγρό στοιχείο.

Οι προπονητές τους Γιοβάς Χρήστος, Σταματίου Ιωάννης, Ορμανίδης Βασίλης, Παμπορίδης Βασίλης, Δούγιας Αλέξης και Χατζάκη Λαμπρινή, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, που θα αρχίσει στις 2 Μάιου με την θερμαινόμενη πισίνα του Κέντρου.

Σχολιάστε