My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Αγώνες σ` όλα τα μέτωπα

Την ήττα γνώρισε η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς με σκορ 0-2 από τον ΑΟ Καβάλας σε εντός έδρας παιχνίδι, που είχε το χαρακτηριστικό της κυριαρχίας ανά ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Καβάλας είχε την υπεροχή, επέβαλε τον ρυθμό της και εκμεταλλεύτηκε τις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε στο 37’ & 40’ αντίστοιχα σε αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να προηγηθεί 2-0. Η ομάδα του Αλεξάνδρου στο πρώτο μέρος είχε μόνο μια ευκαιρία στο 5’ με σουτ του Προβατίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο 59’ σουτ του Τσολακίδη, ελάχιστα out. Στο 61’ σουτ out από τον Cecilio D και 63’ κεφάλια επίσης out από τον Τερζή. Στο 69’ σουτ του Cecilio D απόκρουση από τον τερματοφύλακα ενώ στο 83’ η Καβάλα είχε δοκάρι. Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Τσαταλμπασίδης και Cecilio D.

Μια ευχάριστη νότα στο παιχνίδι ήταν η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο της αποστολής της Ακαδημίας της Νέας Πολιτείας Ευόσμου που νωρίτερα είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Αλέξανδρου για φιλικά παιχνίδια.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με τον Κεραυνό Πέρνης. Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Τσαταλμπασίδης, Κώτσιας (46’ Βασιλειάδης ), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αγαθαγγελίδης (56’ Φουρτζίου), Musoni, Προβατίδης, Αηδονίδης (46’ Cecilio D)

Μια νίκη και μία ήττα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Με νίκη συνέχισε η Κ12 ‘’Ιντερ’’ στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Λέοντες η ομάδα των κκ. Αναστασιάδη Μ. και Ιασωνίδη Ι. επικράτησε με σκορ 4-3 της αντίστοιχης ομάδας της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσσου.

Αντίθετα, η Κ14 ‘’Ρεάλ’’ δεν κατάφερε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2 με αντίπαλο την Ακαδημία του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Τα τέρματα της Κ14 έβαλαν οι Σαββίδης Γιώργος και Γκαπριντασβίλι Δαβίδ.

Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί στο παιδικό της ΕΠΣ Κιλκίς

Με νίκη συνέχισε τις εμφανίσεις της Κ10 ‘’Μάντσεστερ’’ που αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Αξιούπολης με αντίπαλο την Ακαδημία του Πάικου Γουμένισσας.

Το θετικό βεβαίως είναι η νίκη αυτή συνοδεύτηκε από καλό και ποιοτικό παιχνίδι από τους μικρούς αθλητές του Αλέξανδρου που μέρα με την μέρα φαίνονται εμφανώς βελτιωμένοι.

Παράλληλα η Κ12 ‘’Ιντερ’’ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό μετά την αποχώρηση της Ακαδημίας της ΑΕΠ και σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κιλκίς επικράτησε της Ακαδημίας του Εθνικού Αξιούπολης.

Ο Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη

Στην Ακαδημία Ντίνος Κούης αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ12 ‘’Ατλέτικο’’ και Κ14 ‘’Μίλαν’’ το Σάββατο με αντίπαλους τον ΠΑΟΚ Διάπλασης και Αγροτικό Αστέρα αντίστοιχα.

Η Κ14 ‘’Μίλαν’’ έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με γρήγορο ρυθμό και πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη κερδίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα.

Παράλληλα, η Κ12 ‘’Ατλέτικο’’ κέρδισε τον ΠΑΟΚ Διάπλασης.

Σχολιάστε