My Twitter Feed

7 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Έκλεισε με χαμόγελα

Μ.Alexandros-kilkis1

Με πολλά χαμόγελα έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς, στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της.

M.Alexandros-kilkisΟι μικροί αθλητές της Ακαδημίας, συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης και έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους… Μάλιστα, μετά τους μπόμπιρες, σειρά πήραν οι γονείς, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά!

Γονείς, αθλητές, προπονητές και διεύθυνση της Ακαδημίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αν και οι περισσότεροι δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες και το καλοκαίρι στη νέα ακαδημία κολύμβησης που ξεκίνησε, στις ίδιες εγκαταστάσεις.

«Ανέστη, δε σε ξεχνάμε ποτέ»

Για μία ακόμη χρονιά, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς, τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της, Ανέστη Παπαδόπουλου, θυμίζοντας παράλληλα σε όλους, το ήθος και το πάθος του Ανέστη από τα πρώτα παιδικά του χρόνια, μέχρι και την πρόωρη στιγμή που μας άφησε…

Τμήματα της Ακαδημίας, υποδέχτηκαν αντίστοιχα του ΠΑΟΚ και των Κανονιέρηδων, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να χαρίζουν μια φανέλα του συλλόγου στη μητέρα του Ανέστη, με το όνομά του γραμμένο πάνω της. Για την ιστορία, οι… γηπεδούχοι επικράτησαν στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, με την… έδρα να παίζει το ρόλο της!

Σχολιάστε