My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ακόμα ψάχνουν λεφτά για το τμήμα της ΠΑΘΕ

Το έργο “βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της ΠΑΘΕ” στο τμήμα της που διασχίζει το νομό Κιλκίς, έχει εξαγγελθεί εδώ και χρόνια, απ` τις κυβερνήσεις ακόμα του Κ. Καραμανλή, αλλά απ` ότι φαίνεται, ακόμα ψάχνουν για χρηματοδότηση!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας, μεγάλο μέρος της συζήτησης του Χρ. Γκουντενούδη με τον υπουργό ΜΑ-Θ, κ. Καράογλου, κατά την προχθεσινή συνάντησή τους, αφιερώθηκε στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της Π.Α.Θ.Ε. (τμήμα από Α/Κ Χαλάστρας μέχρι Α/Κ Πολυκάστρου).

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι “το έργο είναι εθνικής σημασίας και άμεσης προτεραιότητας, αφού θα εξυπηρετήσει μία περιοχή με μεγάλη οικονομική δραστηριότητα και η οποία αποτελεί την πύλη της Ελλάδας από και προς την Ευρώπη και τα Βαλκάνια”. Συμφωνήθηκε ο συντονισμός των προσπαθειών για τη δρομολόγηση των αναγκαίων ενεργειών ένταξης του έργου στο Ε.Σ.Π.Α. και την εξασφάλιση ευρωπαϊκής ή εθνικής χρηματοδότησης.

Στη συνάντηση, αποφασίσθηκε να υπάρχει μία στενή συνεργασία και συνεχής ενημέρωση για όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ο κ.Γκουντενούδης απεύθυνε πρόσκληση προς τον κ.Καράογλου για επίσκεψή του στο Κιλκίς, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Σχολιάστε