My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ακόμα περιμένουν την ύδρευση!

Για εικόνα πλήρους εγκατάλειψης των οικισμών Θεοδόσια και Ίσωμα, κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κιλκίς, Π. Τονικίδης, μετά την επίσκεψή του στους εν λόγω οικισμούς για το θέμα των δεσμεύσεων των υπευθύνων του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP. 

Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό τα στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας του αγωγού είχαν δεσμευτεί ενώπιον των κατοίκων για κατασκευή έργων αξίας 90 χιλ. ευρώ περίπου σε κάθε οικισμό. Τα έργα αφορούσαν κατά βάση στην επίλυση του θέματος της ύδρευσης, από την περιοχή της Επταλόφου.

Όπως αναφέρει ο κ. Τονικίδης, στη τότε συνάντηση–δέσμευση των υπευθύνων του TAP με τους κατοίκους ήταν παρών και ο δήμαρχος Κιλκίς συνοδευόμενος από δυο αντιδημάρχους, όπως υποστήριξε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και ο τότε γεωγραφικός αντιδήμαρχος Κρουσσίων, Θεοδ. Βαφειάδης.

“Με την πάροδο του χρόνου οι δεσμεύσεις των υπεύθυνων του TAP δεν έχουν υλοποιηθεί. Το πρόβλημα της ύδρευσης παραμένει και οι κάτοικοι το επισήμαναν στον κ. Τονικίδη”, τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, με την προσθήκη ότι  από τους κατοίκους τέθηκαν και άλλα ζητήματα κυρίως καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός και η αγροτική οδοποιία.

Τον κ. Τονικίδη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Βασ. Καραμπίδης, Κ. Ζώτος, Ν. Στανημερόπουλος και Θεμ. Ανθρακίδης, ενώ στις συναντήσεις στους δυο οικισμούς ήταν παρόντες οι τοπικοί πρόεδροι Δημ. Κωστελίδης (Θεοδόσια) και Σωτ. Θρήσκος (Ίσωμα).

 

Σχολιάστε