My Twitter Feed

8 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συγχαίρουν τον Γ. Γεωργαντά -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Προχωράει το έργο υδροδότησης -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Απολογισμός Κυριακίδη για το 2021 -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Έργα 121,5 χιλ. στη ΔΕ Ευρωπού -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης! -

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, 2022

Αύξηση διασποράς της πανδημίας -

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, 2022

Δηλώνουν έτοιμοι οι αγρότες! -

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, 2022

Δραματικό sos από κτηνοτρόφους -

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, 2022

Αιμοδοσία Τ.Αιμ. Άσπρου – Αξιοχωρίου

Από την Τράπεζα Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε περιορισμοί, ούτε ιώσεις δεν μας σταματούν και αυτό γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι διαρκείς και οι ελλείψεις μεγάλες με συνέπεια να αναβάλλονται χειρουργεία, κάτι που συμβαίνει και στο δικό μας νοσοκομείο, Ν.Γ.Ν. Κιλκίς.

Ξεκινώντας τη λειτουργία της για 16ο χρόνο η “Τράπεζά” μας, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, την 30η προγραμματισμένη αιμοδοσία των μελών της.

Για άλλη μια φορά δεκάδες μέλη προσήλθαν στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου για να αιμοδοτήσουν και να βοηθήσουν των πάσχοντα συνάνθρωπό τους.

Σε όλους αυτούς, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για την εθελοντική προσέλευσή και την προσφορά αίματος-ζωής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Ο υπεύθυνος συντονισμού της “Τράπεζας” και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Νίκος Πετρίδης και Άγγελός Αναστασιάδης, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν, ακόμη και αυτούς που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν παρά την επιθυμία τους και την επιμονή τους.

Επίσης ευχαριστούν τον γιατρό κ. Αθανάσιο Γιακαμόζη και τις κυρίες Άννα Κωτσαρή και Μαρία Τουρσίδου του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ.Ν. Κιλκίς για την άψογη συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν τις κυρίες Ιωάννα Βασιλειάδου, Βάσω Βουζελάκη, Σταυρούλα Γιαννακίδου-Μάγγου, Γιαννούλα Γουδαμάνη, Ζωή Δελησταύρου, Μόντα Δημάκου, Πανωραία Καλαϊτζή, Λίνα Καριοφυλλίδου, Κυριακή Μενεξιά, Χρυσούλα Πάναλη, Ντίνα Παρπουτσιάδου, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους κυρίους Παναγιώτη Μαυρομάτη(μόνιμος χορηγός), Γεώργιο Παναγιωτίδη(Σ-Μ), Στέλιο Παπαδόπουλο, Γιάννη Ν. Σιάνα, Σάκη Χαμουρούδη(τυπογραφείο) για όλα όσα ετοίμασαν και πρόσφεραν (γλυκά, πίτες, αναψυκτικά, άνθη,έντυπα κ.α. ).

Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ακούραστη πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Άσπρου κα Σταυρούλα Γιαννακίδου-Μάγγου που καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ήταν παρούσα και εξυπηρέτησε τους πάντες και τη κυρία Σοφία Τζουμέρκα (Αξιοχώρι ) που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό και η οποία ευρισκόμενη για λίγες μέρες στον τόπο μας, λίγο πριν αναχωρήσει προσήλθε και αιμοδότησε.

Πρωί – πρωί μας περίμενε ο πρώτος αιμοδότης, Αδάμ Αδαμίδης.

*Η επόμενη αιμοδοσία της Τράπεζάς μας, η 31η θα πραγματοποιηθεί στο ενοριακό κέντρο Αξιοχωρίου, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε