My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΘΛΟΣ: Με μαύρες ζώνες “Νταν”

Ο ΑΘΛΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΤΑΝΣτις 15 Ιανουαρίου 2014, στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν  οι προγραμματισμένες εξετάσεις μαύρων ζωνών Νταν της Ε.ΤΑ.Β.Ε. υπό την επίβλεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae kwon do (ΕΛ.Ο.Τ.).

Στις εξετάσεις συμμετέχουν όλα τα σωματεία της βορείου Ελλάδος με σκοπό οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει τα ανάλογα χρόνια παραμονής στην μαύρη ζώνη μετά από εισήγηση του σωματείου να αποκτούν το δικαίωμα να εξεταστούν από την ομοσπονδία για την απόκτηση του ανάλογου βαθμού Νταν.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν δυο αθλητές: Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος και ο Ζάρπας Ανδρέας, οι όποιοι εξετάστηκαν για την απόκτηση του δευτέρου Νταν της ομοσπονδίας. Οι αθλητές εξετάστηκαν σε σύνολο κινήσεων ( pοumse ) Πούμσε , σε τεχνικές αυτοάμυνας , σε τεχνικές μέσα από τα (poumse), αγωνιστική μάχη και θραύσεις.

Μετά το περάς των εξετάσεων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός ομάδαςς Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από όλη  την διαδικασία και από τις εμφανίσεις των αθλητών τους, ενώ ευχαρίστησαν θερμά τους διοργανωτές για την διαδικασία που δίνει μεγαλύτερο κυρός στις βαθμίδες Νταν, αποκτώντας τες οι αθλητές μέσα από την ομοσπονδία και όχι από τα σωματεία.

Σχολιάστε