My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΘΛΟΣ: Εντυπωσιακή εμφάνιση

athlos-kilkis
Στις 13/06/2014  ημέρα  Παρασκευή και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος tae kwon do (w.t.f.) από τον Αθλητικό Σύλλογο Αθλος Κιλκίς  .
sigma 14Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του παιδότοπου Σιγμαλαντ του Κ.Σιδηροπουλου Κοσμά με σκοπό την γνωριμία των μικρών μας φιλών με το άθλημα του tae kwon do (w.t.f.) αλλά και των γονέων αυτών με το τόσο συναρπαστικό άθλημα που παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ως πολεμική τέχνη είναι τόσο φιλικό προς τα μικρά παιδιά .
Τόσο χρήσιμο όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση ,την σωματική ανάπτυξη αλλά και ψυχική ισορροπία των παιδιών δίνοντας τα αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση αλλά και αρχές όπως η ομαδικότητα η προσφορά και ο σεβασμός προς το άτομο .
sigma 3Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος  μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ικανοποιημένος  από το όμορφο θέαμα που προσέφεραν  οι μικροί αθλητές του συλλόγου και τόνισε ότι η σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο στον τομέα της διαπαιδαγώγησης  των παιδιών ως αθλητές τόσο από τον ίδιο όσο και από τον αξιόλογο βοηθό προπονητή Μουστακη Αναστάσιο φαίνεται τόσο στις επιδείξεις αλλά και με τα αποτελέσματα που φέρνουν τα παιδιά στους αγώνες που συμμετέχουν καθώς είναι το πλέον αναγνωρισμένο άθλημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και η μόνη πολεμική τέχνη που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ενταγμένο άθλημα .
Κλείνοντας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους και ανανέωσε το ραντεβού του με τους αθλητές του συλλόγου τον Σεπτέμβριο μαζί με την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν.
Σχολιάστε