My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αετός – έφηβοι ΠΑΟΚ για φιλανθρωπία

aetos-paok

Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς, φιλικός αγώνας μεταξύ του Αετού Κιλκίς (μικτό τμήμα εφήβων-παίδων) και των εφήβων του ΠΑΟΚ. Συνδιοργανωτές ήταν ο Αετός Κιλκίς και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς .

aetos-kilkisΟ αγώνας δεν είχε σκοπό μόνο την σύσφιξη των ήδη πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων και την προώθηση του αθλήματος, αλλά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση θα δοθούν για την αποκατάσταση ενός 10χρονου μαθητή του σχολείου που είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Τιμήθηκαν , η ομάδα του ΠΑΟΚ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που κατέκτησε την περίοδο 2012-2013, ο προπονητής της Ευρυπίδης Μελετιάδης και οι διεθνείς Θωμάς Κώττας (με την εθνική εφήβων) και Θόδωρος Ψυχίδης (με την εθνική παίδων).

Διαβάστηκε μήνυμα του γενικού αρχηγού του «Δικεφάλου» Νίκου Σταυρόπουλου με ευχές στον μαθητή  για ταχεία ανάρρωση  και ανανέωση του ραντεβού των δύο συλλόγων.

Μεγάλη συγκίνηση προκλήθηκε όταν ανακοινώθηκε ότι οι αθλητές και των δύο συλλόγων συγκέντρωσαν και αυτοί από το χαρτζιλίκι τους από ένα ποσό το οποίο και πρόσφεραν στον σκοπό της εκδήλωσης.

Το αποτέλεσμα και το σκορ σε τέτοιους αγώνες έχει ελάχιστη σημασία. Οι αθλητές με τις προσπάθειες τους ξεσήκωσαν και ευχαρίστησαν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η βραδιά έκλεισε με ευχές, αμοιβαίες ευχαριστίες και την υπόσχεση για νέα συνάντηση.

tsiotras.blogspot.com

Σχολιάστε