My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Αγ. Νέστορας: Πρωταθλητής Ελλάδας

ag.nestoras-goumenissas1Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Νεανίδων που έγινε στις 24/5/2014 στην πόλη της Κατερίνης ο σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ» κατέκτησε την πρώτη θέση στις Νεάνιδες και την δεύτερη στις Γυναίκες.

Την πρώτη θεση στις Νεάνιδες και στις Γυναίκες την κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου μας Ειρήνη Γαβρανίδου στα 70 Kg ενώ στα 50Kg την πρώτη θέση στις Νεάνιδες την κατέκτησε η αθλήτρια μας Στυλιανή Νουλίκα.

Στους Άντρες στην κατηγορία των 70Kg κατέκτησε την Τρίτη θέση ο αθλητής του συλλόγου ag.nestoras-goumenissasμας Βασίλειος Παντικίου και την πέμπτη θέση στην ίδια κατηγορία κατέκτησε ο Γεώργιος Παντικίου, στους έφηβους την τέταρτη θέση στα βαρέα βάρη κατέκτησε ο  Ευάγγελος Καρακόλης ενώ στους Παίδες τέταρτη θέση στα 70Kg κατέκτησε ο Λάζαρος Χρησταντωνίου και στα +70Kg την τέταρτη θέση ο Κοσμάς Γαβρανίδης.

    Ο σύλλογος μας ακόμα έχει διακριθεί πέντε φόρες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και τέσσερις φορές ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Στα έξι χρόνια λειτουργίας του σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών έχει κατακτήσει 12 ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 10 ΑΡΓΥΡΑ και 18 ΧΑΛΚΙΝΑ, ενώ για τις  16 Ιουνίου επιλέχτηκε από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΗΣ ο προπονητής τις ομάδας μας Αναγνωστόπυλος Στέφανος να είναι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα γίνει στην πόλη ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ της ΠΟΛΩΝΙΑΣ ενώ ταυτόχρονα θα συμμετάσχει και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η αθλήτρια του συλλόγου μας Ειρήνη Γαβρανίδου.

   Τα μέλη του συλλόγου και ο προπονητής ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που συμπαραστέκονται και βοηθά τον σύλλογο μας.

Σχολιάστε