My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αγώνες παντού το Σαββατοκύριακο!

806b6e1806566ad52df50ee6cecd90ef_LΣτο “Αλεξάνδρειο” Μέλαθρο & στη Μελίκη οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς.

Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η εξαιρετική προσπάθεια σωματείων ανά την Ελλάδα, που καταφέρνουν μέσα από τη διεξαγωγή αγώνων να διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο και παράλληλα να εντοπίζουν το ταλέντο τους.

Το Σάββατο στο “Αλεξάνδρειο” Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης , η Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ   διοργανώνει αθλητική συνάντηση κλειστού στίβου  για παιδιά ηλικίας από 7-12 ετών .  Στους αγώνες θα συμμετέχουν μικροί αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας , που θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την χειμερινή δράση.

Την Κυριακή,  ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ έχει προκηρύξει αγώνα ανωμάλου δρόμου με την επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ» στα πλαίσια των «Δ’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, το Δήμο Αλεξάνδρειας και τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς έχει δηλώσει συμμετοχή και στις δύο διοργανώσεις με περισσότερους από εξήντα αθλητές και αθλήτριες, ιδιαίτερα από τα τμήματα των Ακαδημιών του και των Τμημάτων υποδομής,  δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς του αθλητές που θα συμμετάσχουν , να ζήσουν την εμπειρία , τον συναγωνισμό, τη χαρά της προσπάθειας μέσα από αυτούς τους αγώνες αλλά περισσότερο να χαρούν τη συμμετοχή τους και να κάνουν νέες γνωριμίες και φίλους.

Τα παιδιά θα συνοδέψουν στους δύο αγώνες όλοι οι προπονητές του συλλόγου αλλά και ο Πρόεδρος και οι έφοροι του στίβου, που μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών αναμένεται να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη “κερκίδα”.

Οι αγώνες το Σάββατο θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα και την Κυριακή στις 11 το πρωί.

 

Σχολιάστε