My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνας – γιορτή για το Κιλκίς!

Φιλικός αγώνας-γιορτή για τη πόλη μας ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 5 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.
kilkisiakos-paok1Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ μας έκανε τη τιμή και αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στη κερκίδα του Σταδίου, με την ομάδα μας παρά την ήττα με 4-1 να έχει πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρείται η καλύτερη ομάδα της χώρας σε αυτή την ηλικία.

Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο Κιλκισιακός Β΄ αποτελείται από παιδιά γεννηθέντα το 2000, με στόχο κάποια από αυτά στο προσεχές μέλλον να φορέσουν τη φανέλα της ανδρικής μας ομάδας.
Οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη μπήκαν πολύ δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασαν δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ με τους Νίκο Ιορδανίδη και Στέλιο Φιλιππίδη.

Ο Δικέφαλος μετά το εικοσάλεπτο άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Χατσικίδη, με τον 16χρονο πορτιέρο μας να πραγματοποιεί δύο τρεις καλές αποκρούσεις.

kilkisiakos-paok2Στο 40′ θα μπορούσε να έρθει το 1-0 με τον Ιορδανίδη να έχει δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.

Με τη ψυχολογία υπέρ του και παίζοντας ακόμη καλύτερα στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε σε δύο γρήγορα τέρματα.

Στο 62′ ωραία ενέργεια του 13χρονου Σταύρου Μπάπκα από τα αριστερά, που πέρασε δύο αντιπάλους “έσπασε” τη μπάλα στον Τάσο Μαζμανίδη που σκόραρε σε κενό τέρμα.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Από ένα οριζόντιο δοκάρι οι δύο ομάδες και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους 150 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο να “χορταίνουν” θέαμα. Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Κιλκισιακού ετοίμασε ένα μικρό μπουφέ για την αποστολή του ΠΑΟΚ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Τσακαλοφίδης, Ντοριάν, Κουρτεσίδης, Κωτάκης, Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Ιορδανίδης, ενώ έπαιξαν και οι Κουτουκιάς, Θ. Κοσμερίδης, Μαζμανίδης, Ιωαννίδης, Μπάπκας, Τσακιρίδης, Σέχου, Αλεξίου, Πίσιος, Σεφερίδης, Τσιφτσής.
Σχολιάστε