My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Αγωνιστικό σεμινάριο Τάε Κβο Ντο

Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Ο Κ. Πουντζουκίδης είχε την ευκαιρία, στον χώρο του, να υποδεχθεί τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του αθλήματος Θεόδωρο Δημητρακάκη (κάτοχο 7 Dan) καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές / μέλη της Εθνικής ομάδας Νικόλαο Χούφτα και Δημήτριο Χατζηβασιλειάδη.

Αμφότεροι μετέφεραν τις γνώσεις τους σε όσους αθλητές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να μάθουν τα πάντα γύρω από το βασικό περιεχόμενο για το οποίο πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο και δεν ήταν άλλο από τους κανονισμούς.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή αγωνιστική εκδήλωση του Κυριακάτικου πρωϊνού επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές θα επαναλάβουν εν ευθέτω χρόνο.

Οι δυο διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές για την παρουσία και συμμετοχή τους και εύχονται παράλληλα να λάβει τέλος όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δύσκολη κατάσταση λόγω κορωναϊού ώστε να πραγματοποιηθεί με πολλές συμμετοχές ένα ευρύτερο και πιο μαζικό σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Σχολιάστε