My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες στη ΔΟΥ Κιλκίς

agrotesΚινητοποίηση έξω απ` τη ΔΟΥ Κιλκίς πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 11 πμ, αγρότες του Κιλκίς, έπειτα από σχετικό κάλεσμα της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΥ. Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν την ίδια μέρα στον Λαγκαδά, στις Σέρρες, στη Βέροια και στην Κατερίνη, ενώ αυτοί της Θεσσαλονίκης προτίθενται να συμμετάσχουν σε κινητοποίηση που σχεδιάζεται την επομένη στην Agrotica. 

Σήμερα Πέμπτη θα γίνει στην Αθήνα η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών από ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να χαραχθεί κοινή γραμμή στο θέμα του μέτρου τήρησης βιβλίων εσόδων εξόδων, με τις προϋποθέσεις του οποίου διαφωνούν οι αγρότες. 

Στην Θεσσαλία, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα και τους αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΥ, οι κινητοποιήσεις των αγροτών ξεκίνησαν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Σε αυτές τις συγκεντρώσεις οι αγρότες μετρούν τις δυνάμεις εξετάζοντας το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ακόμα και σε μπλόκα. Πάντως σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (25 – 26 Ιανουαρίου) αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την μορφή των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα.

Στον δρόμο βγήκαν και οι αγρότες της Αργολίδας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, ενώ την Παρασκευή η ΠΑΣΥ ετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών έξω από τις ΔΟΥ της Πελοποννήσου.

Οι κτηνοτρόφοι

Να σημειωθεί ότι στις κινητοποιήσεις των αγροτών συμμετέχουν και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης, Δημήτρη Καμπούρη, εξετάζεται η προοπτική και για δικές τους ξεχωριστές κινητοποιήσεις.

Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) καλεί σε συνάντηση τους αιγοπροβατοτρόφους, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (1/2/2014) στις 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, με σκοπό την ενημέρωση για τα καυτά θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Σχολιάστε