My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αγρότες Κιλκίς: Στο δρόμο, παρά τα..δώρα

agrotes-antiperifereia-kilkis2Αγρότες του Κιλκίς με γεωργικά μηχανήματα συγκεντρώθηκαν χθες Πέμπτη έξω απ` το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας και θα παραμείνουν εκεί, καθότι οι χθεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις δεν τους ικανοποιούν.

Χθες, πρώτη μέρα της κινητοποίησης, συγκεντρώθηκαν περί τα 20 τρακτέρ, αριθμός ο οποίος θα ενισχυθεί σήμερα Παρασκευή καθότι κινητοποιούνται οι αγρότες της ΔΕ Δοιράνης και άλλων περιοχών.

Αντιπροσωπεία των αγροτών θα συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι με τον αντιπεριφερειάρχη, Χρ. Γκουντενούδη, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση ενόψει και της αυριανής πανελλαδικής συνάντησης των αγροτών.

Με δηλώσεις του στο ΚΙΛΚΙΣ24, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτοκτηνοτρόφων Κιλκίς, Γιώργος Λασκάκης, τόνισε ότι οι χθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν ικανοποιούν τον αγροτικό κόσμο, καθώς δεν υπήρξε καμιά αναφορά σε καυτά θέματα όπως το γάλα, η φέτα, το πετρέλαιο κα. “Κάνουν πολιτική με βάση την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ χωρίς να λαμβάνουν υπ` όψη τους ότι ο ίδιος ο Οργανισμός προβαίνει σε δυσοίωνες προβλέψεις για την αγροτική οικονομία”, υπογράμμισε ο κ. Λασκάκης.

Σχολιάστε